Check this out

Vill du ha något kul att se fram emot i höst? Spana in detta:

> Träningsweekend på Högbo Brukshotell 3-5 oktober

Högbo Brukshotell är ett av mina favoritställen med härlig personal och massor av träningsmöjligheter. Här finns fina spår att springa (med fina möjligheter till backintervaller…) och en sjö att vattensporta i (eller på). Frukostbuffén är to die for – precis som efterrättsbuffén. På träningshelgen kan man träna det mesta – till exempel sup!

> Be your best convention 8 november

Fullspäckad dag i anslutning till Allt för hälsanmässan på Stockholmsmässan. Jag har hört många fina ord om eventet och Johanna Andersson som är en av instruktörerna kan vara en av de bästa instruktörerna jag har träffat på.

> Snö, test & fest i Åre den 12-14 december

Detta kan vara den helg jag längtar allra mest till under de kalla, mörka höstmånaderna. Detta är nämligen den stora öppningshelgen i Åre. Det pirrar i magen när jag tänker på det! Helgen bjuder på en försmak av säsongens skidåkning, skidtester, aktiviteter på byn och en himla bra stämning överallt.

åre träningsglädje åre 304åre 116åre 38

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Den där luciahelgen i Åre är en klassiker – och jag är väldigt peppad över årets BYB. Stort tack för shoutout – Johanna är verkligen magisk, har velat jobba med henne i år och dar och äntligen fick vi ihop våra scheman. Och Högbo är mysigt och så lättillgängligt liksom. Bra skit!

    uppochhoppa 2014-08-20 07:45:42 http://www.uppochhoppa.se
    Svara
  • Ja håller med, det finns instruktörer, och så finns det Johanna Andersson. Jag ska gå yogakurs för henne om ett par veckor, du kan tro att jag längtar! 🙂

    Nellie 2014-08-19 16:02:54 http://www.flyinghippo.se
    Svara
  • You lived in Whistler? That’s so cool. I lived in Vancouver for seven years and sadly only got to Whistler in the summer for mountain biking. This is the first winter I’m determined to get into skiing. Just bought myself a pair of cross country skis (no mountain where I live now). Beautiful pictures Sara 🙂

    Ursula 2014-08-19 15:58:48 http://northernambitions.com
    Svara
  • Mari: nej inte i år heller, krockat ofta m annat!

    Träningsglädje 2014-08-19 10:56:01
    Svara
  • Be Your Best Convention har jag varit på två gånger, så otroligt roligt! Vilken grej=) Ska du gå i år?

    Mari 2014-08-19 09:42:46 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!