Nationaldagen i Halmstad

Igår kväll landade jag på halländsk mark. Det slog mig att det faktiskt blir mörkt söderöver om kvällarna. Jag var himla sugen på en öl av någon anledning så jag övertalade min sambo att vi skulle ta en vända på lilla torg innan vi slog igen ögonen för den kvällen.

Idag vaknade vi till något tvivelaktigt väder och sämre blev det ju längre dagen led. Ungefär såhär spenderade vi nationaldagen:

halmstad bro

halmstad sara träningsglädje

6 juni började fint även om solen sken med sin frånvaro. Vi började med en repa på stan och konstaterade att vi var rätt ensamma.

halmstad feldts bageri

Min favorit Feldts bröd & konfekt på Karsten Rönnowsgatan var morgonpigga och vi köpte med oss lite godsaker som present. Tyvärr har de inte fått igång sin uteservering ännu, annars skulle vi säkert börjat med en kanelbulle bakad på surdeg till frukost där…

halmstad spis deli snabbafotter

…fast det gjorde den här killen ändå, på Spis & Deli. Klockan var 12 så vi åt frunch.

halmstad rhododhendron

Sedan åkte vi hem till Grabbens föräldrar och fikade och lyssnade på regnet som smattrade mot taket. Rhododendron står i full blom!

halmstad haverdal

På vägen hem fick jag cravings och var bara tvungen att åka och titta på havet. Haverdal låg närmst. Man blir lätt förälskad i Halmstad även när det regnar och stormar.

halmstad regn sara

Ungefär 70 minuter innan vi bokat bord på det här stället tyckte jag att vi skulle sticka ut och springa. Regnet öste ner och det var sådär allmänt härligt. Jag hade en kvart på mig att duscha och byta om och sedan drack vi cava och mustigt, höstigt rödvin till middagen. Och varannan vatten såklart – imorgon är ju en ny dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • […] Men, jag ska såklart hinna äta glass hos Riccardos också. Och doppa tårna i havet. Och springa strandskog. Och åka till min allra bästa strand. Och köpa nybakat. […]

    Hej Halmstad - Träningsglädje 2015-06-12 11:37:39 http://www.traningsgladje.se/2015/06/hej-halmstad/
    Svara
  • […] Men, jag ska såklart hinna äta glass hos Riccardos också. Och doppa tårna i havet. Och springa strandskog. Och åka till min allra bästa strand. Och köpa nybakat. […]

    Hej Halmstad - Träningsglädje 2015-06-12 11:37:39 http://www.traningsgladje.se/2015/06/hej-halmstad/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!