Wishlist

Hannah som skriver Naturligt Snygg har skapat sig en webshop med saker som är eko. Hurra! Jag är lite sugen på någon (några?) av lacken från Kure Bazaar som jag hört en del bra om. Det är svårt att välja nyans bara. Jag är lite inne på bronze men har i ärlighetens namn inte använt mina guld- och silverlack särskilt mycket. Är ute efter den perfekta rosa nyansen också, kanske är det ”macaron”?

En annan sak jag varit på väg att köpa men inte riktigt kommit mig för eftersom jag inte vill lägga 1600 kronor på det är Adidas Primeknit. Hur snygg sko!

En tredje grej som jag redan har (och verkligen sliter med hälsan) är hörlurar från Happy Plugs. Jag älskade dessa i guld men jag vet inte riktigt var jag gjort av dem? Jag gråter lite över dem men får hålla hårt i de lila jag också har. Jag föredrar in ear jämfört med earbud.

wishlist

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag vill verkligen ha ett par nya hörlurar, de i guld är ju skitsnygga! Jag hoppas att ni och alla andra får en bra Bostonupplevelse i år, och att alla där verkligen firar livet under och kring loppet. Och så hoppas jag att vi ses snart när du kommer hem till Åre igen, för det är ju faktiskt inte så långt dit för mig och jag behöver definitivt besöka Lundhags snart 🙂

  Jojohanna 2014-04-16 00:18:55 http://skynda.blogspot.com
  Svara
 • Jag vill verkligen ha ett par nya hörlurar, de i guld är ju skitsnygga! Jag hoppas att ni och alla andra får en bra Bostonupplevelse i år, och att alla där verkligen firar livet under och kring loppet. Och så hoppas jag att vi ses snart när du kommer hem till Åre igen, för det är ju faktiskt inte så långt dit för mig och jag behöver definitivt besöka Lundhags snart 🙂

  Jojohanna 2014-04-16 00:18:55 http://skynda.blogspot.com
  Svara
 • Bra tips! Toppen ju, att samla bra skönhetsgrejer på ett ställe – man får leta runt lite annars.

  Pigg&Duktig 2014-04-15 22:29:18 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Bra tips! Toppen ju, att samla bra skönhetsgrejer på ett ställe – man får leta runt lite annars.

  Pigg&Duktig 2014-04-15 22:29:18 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!