Jag har vinkat av mitt Stockholmsbesök och passade pÃ¥ att hämta ut en 16 kilo tung kettlebell pÃ¥ posten. Det var kaos pÃ¥ parkeringen och jag kom pÃ¥ att byn har fyllts med pÃ¥skfirare nu. Härligt! Hoppas de fÃ¥r lite solsken i blick under sin tid här. Den här helgen har bjudit pÃ¥ blandat väder och när vi Ã¥kte mot Mörsil för att äta brunch pÃ¥ Kretsloppshuset var det finväder. När vi Ã¥kte hem – not so much.
Att Kretsloppshuset i Mörsil funnits ett tag är jag väl medveten om. Att jag inte varit där är ett stort misstag. Vilket ställe! Vilken brunch! Att de har kycklingar pÃ¥ övervÃ¥ningen är helt fantastiskt – gissa var jag ska köpa mina ägg framöver! PÃ¥ Kretsloppshuset är allting superekologiskt och hela idén med kaféet och lanthandeln är att skapa en ekologisk mötesplats med mycket ”do good”-tänk. Jag blev lycklig i själen av att äta där och blev riktigt mätt med gott samvete. Det serverades supergoda sallader, bland annat pÃ¥ päron och grönmödelost med en spännande kryddblandning jag inte kunde sätta fingret pÃ¥. Och de gigantiska vÃ¥fflorna ska vi inte ens tala om. Helt fab!
Lagom till pÃ¥sk kommer ett gäng smÃ¥ kycklingar att kläckas pÃ¥ Kretsloppshuset – passa pÃ¥ att Ã¥ka dit om du är i krokarna. Kladdkakan sÃ¥g riktigt god ut ocksÃ¥…