Beyonce – wtf!

Jag känner att vi måste prata lite om Beyonce. Vad händer där liksom? Snart kan hon inte bli mer naken i sina musikvideos. Jag tycker inte att det känns ett dugg okej. Beyonce är trots det på något sätt ett fenomen. Finns det någon som inte hyllar henne? Hon är så oerhört respekterad och står för bra saker – och därför tycker jag att det är skittrist hur hon uttrycker sig i sina musikvideos numer. Det handlar inte om att det är snyggt producerat, för visst är det rent tekniskt hur snyggt som helst. Men jag är inte ett dugg imponerad över det budskap hon lämnar efter sig.

Jämför Beyonce/Partition med Linda Pira/Knäpper mina fingrar. Jag vill gilla Beyonce, jag gillar hennes musik och allt hon står – eller stod – för. Och ja, hon är oändligt snygg men det tycker man ju även när hon har kläderna på. Det är tråkig med den här utvecklingen och att det glorifieras när det egentligen går emot så många av de värderingar vi kämpar för att ändra på i samhället. Inte konstigt att det blir knasigt i verkligheten.

beyonce

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!