Mandelpanerad fisk

Gårdagens middag: mandelpanerad rödspätta med broccoli och sojabönor. Superenkelt och supergott. Salta och peppra rödspättafiléer och doppa i ägg. Vänd sedan i mandelmjöl. Stek kort på varje sida. Den där broccoli och bönblandningen gör jag ofta, gärna med lite olja, flingsalt och några varv med pepparkvarnen.

Eftersom det är så lättlagat blir det inget längre inlägg än såhär.

mandelpanerad fisk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Muuuums! Vad gott! Gjorde en variant avdetta till lunch precis också såg jag ditt inlägg! Jag panerade i mandelmjöl/sesammjöl och lite sesamfrö, salt och peppar! Serverade med kokt broccoli och ärtpesto! Skitgott 😉

    Mia 2014-02-26 15:08:15
    Svara
  • Åh, ja tack! Ska jag lägga på minnet 🙂

    Emma 2014-02-24 12:23:15 http://semmla.shapemeup.se
    Svara
  • Perfekt! Jag som precis köpte hem en ny laddning mandelmjöl! Tack för tipset!

    Anna (orka mera) 2014-02-23 21:21:07 http://piggelina.se
    Svara
  • Åh det ser jättegott ut!

    Lina 2014-02-23 20:07:50 http://linasgodablogg.blogspot.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!