Yoga i Åre

Igår kväll kväll åkte jag upp mot gamla sjukhuset för att gå på yoga i Åre via Yoga Maali. Passande nog var det ”skiers yoga” (hatha yoga). Inte för att jag åkt skidor just igår men hey – jag är ju skidåkare. Jag hade en föreställning om att alla som gick på yogan skulle vara locals och ha sjukt starka ben och grym balans. Det stämde – ingen darrade på benen i balansövningarna till exempel. Inte för att jag höll koll eller jämförde…

Det finns också vanlig ashtanga yoga (min värsta yoga) och yin yoga (nästan min bästa yoga) så nästa gång ser jag fram emot att gå på yin! Att gå på en yogaklass – och yoga ihop med andra – var det superlänge sedan jag gjorde. Men det var ju skoj!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Vad härligt det låter! Det är spännande det där med antalet. En del vill verkligen ha mycket folk och en del helst inga alls. Jag gillar att yoga själv men bryter gärna av med klasser ibland för att få dynamik. Jämför? Det är väl aldrig någon som gör…?

    Johanna 2014-02-08 13:18:47 http://johannaalvin.com
    Svara
  • Åh, det får vi boka in när jag tittar upp på tjejhelg 🙂

    Pigg&Duktig 2014-02-08 11:28:02 http://www.piggochduktig.wordpress.com
    Svara
  • Alltid spännande att utmana sig själv 🙂

    Madelaine 2014-02-08 09:25:34 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Anna: vi var 6 pers. haha. såg dock bilder från yoga_girl och där var det fullsmockat – det vill jag verkligen INTE ha. hatar att yoga med trängsel!

    admin 2014-02-07 19:04:51
    Svara
  • Mmmm, det är skönt att yoga med andra. Om salen är lagom stor och med lagom mycket folk. Så man kan behålla det mysiga och personliga. Blir det för stort är det inte lika najs.

    Anna (orka mera) 2014-02-07 18:38:15 http://piggelina.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!