Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nakna män på SPA

Hungern river i magen efter ännu en dag bland alptopparna. Det var inte riktigt lika fint och soligt när vi vaknade idag jämfört med igår, så vi tog det lugnt och kom inte ut i liften förrän efter 10.30 någon gång. Då bröt solen fram och vi bestämde oss för att ta sikte på Valtournenche igen.

Väl hemma en bit in på eftermiddagen gick vi en sväng på byn innan spa-avdelningen på hotellet lockade. Den lockade rätt många andra också och rätt som det var drog ett gäng män av sig morgonrocken och hade inget annat på sig än födelsekostymen. Det går ju an på badinrättningar i de österrikiska alperna men kändes inte helt okej här där bastun är integrerad med poolen och relaxavdelningen…

Efter den chocken ska vi nu gå ner till restaurangen för en fördrink innan middagen. Det har tydligen blivit en vana. Plus att det alltid serveras charkuterier och småplock innan maten.

cervinia

cervinia träningsglädje

cervinia principe delle nevi

cervinia

cervinia sara

Nej, inga nakna spa-män på bilderna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Andreas: det har jag full koll på Andreas, men jag var i Italien.

  admin 2014-01-29 20:04:57
  Svara
 • Andreas: det har jag full koll på Andreas, men jag var i Italien.

  admin 2014-01-29 20:04:57
  Svara
 • Nu är det ju snarare regel än undantag att man i Tyskland och Österrike badar bastu nakna och könsblandat Liknande i Holland och Schweiz också.Jag pluggade till sjukgymnast i Berlin och hade nästan bara tjejer till kurskamrater.Vi hade gemensamt omklädningsrum o duschar klassvis. Och gick man i bastun så var det bara att plocka av sej allting. Men man vänjer sej väldigt snabbt.Så efter några dar så är det inget man funderar över utan faktiskt så underlättar det ju en hel del.Och går man på typ ngt fitness center eller så är det rätt trevligt att kunna ha sällskap med sina tjejkompisar inte bara på gympapasset utan också i omklädningsrum ,dusch o bastu

  andreas 2014-01-29 18:23:15
  Svara
 • Nu är det ju snarare regel än undantag att man i Tyskland och Österrike badar bastu nakna och könsblandat Liknande i Holland och Schweiz också.Jag pluggade till sjukgymnast i Berlin och hade nästan bara tjejer till kurskamrater.Vi hade gemensamt omklädningsrum o duschar klassvis. Och gick man i bastun så var det bara att plocka av sej allting. Men man vänjer sej väldigt snabbt.Så efter några dar så är det inget man funderar över utan faktiskt så underlättar det ju en hel del.Och går man på typ ngt fitness center eller så är det rätt trevligt att kunna ha sällskap med sina tjejkompisar inte bara på gympapasset utan också i omklädningsrum ,dusch o bastu

  andreas 2014-01-29 18:23:15
  Svara
 • Hahaha, acrollade ner till bilderna jag med. Nu är ju du enormt snygg, men hallå 😉
  Men vilken chock. Hade samma upplevelse på en nudist strand en gång. Jag solade så långt ifrån så jag fattade inte att det var en nakenstrand. Känslan då jag gick emot vattnet, i min bikini, och det var nakna män överallt. Hm…

  Katarina 2014-01-26 21:48:55 http://katarinaratcliffe.se
  Svara
 • Hahaha, acrollade ner till bilderna jag med. Nu är ju du enormt snygg, men hallå 😉
  Men vilken chock. Hade samma upplevelse på en nudist strand en gång. Jag solade så långt ifrån så jag fattade inte att det var en nakenstrand. Känslan då jag gick emot vattnet, i min bikini, och det var nakna män överallt. Hm…

  Katarina 2014-01-26 21:48:55 http://katarinaratcliffe.se
  Svara
 • Scrollade också ner till bilderna… haha. Underbara bilder.

  Betty -the B-ROOM 2014-01-25 14:35:41 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Scrollade också ner till bilderna… haha. Underbara bilder.

  Betty -the B-ROOM 2014-01-25 14:35:41 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Hua! Det där påminner mig om en upplevelse första gången jag och mamma åkte till Turkiet. Vi uppsökte ett Hamam (turkiskt bad) för att prova det. Hade aldrig varit på nåt och visste knappt vad det var för nåt? Sagt och gjort, vi kom dit och blev visade till ett omklädningsrum. Just då var det bara vi därinne och en turkisk barsk kvinna skrek: ”Take off!!!” till oss och det gjorde hon upprepade gånger tills vi började undra, vadå, ska man vara naken??? :-O Ja, det verkade ju så för hon var ju liksom inte ”nöjd” som vi förstod det. Noviser som vi var, tänkte vi att jaham det känns ju lite pinsamt, men det är väl så då! När vi kom in på själva badet visade det sig att det inte alls var så… De andra kvinnorna hade på sig sina badkläder…. Vi ville bara försvinna nånstans! Å så var det liksom dags, så fega som vi var, vågade vi inte springa tillbaka för att klä på oss heller, dessutom var ju skadan liksom redan skedd..! Men vi överlevde ju det också! 😉 Å tackade vår lyckliga stjärna för att det inte var en blandad avdelning, med både damer och herrar! 😉

  Susanne 2014-01-24 11:39:09 http://bloggsnusan.blogspot.se/
  Svara
 • Hua! Det där påminner mig om en upplevelse första gången jag och mamma åkte till Turkiet. Vi uppsökte ett Hamam (turkiskt bad) för att prova det. Hade aldrig varit på nåt och visste knappt vad det var för nåt? Sagt och gjort, vi kom dit och blev visade till ett omklädningsrum. Just då var det bara vi därinne och en turkisk barsk kvinna skrek: ”Take off!!!” till oss och det gjorde hon upprepade gånger tills vi började undra, vadå, ska man vara naken??? :-O Ja, det verkade ju så för hon var ju liksom inte ”nöjd” som vi förstod det. Noviser som vi var, tänkte vi att jaham det känns ju lite pinsamt, men det är väl så då! När vi kom in på själva badet visade det sig att det inte alls var så… De andra kvinnorna hade på sig sina badkläder…. Vi ville bara försvinna nånstans! Å så var det liksom dags, så fega som vi var, vågade vi inte springa tillbaka för att klä på oss heller, dessutom var ju skadan liksom redan skedd..! Men vi överlevde ju det också! 😉 Å tackade vår lyckliga stjärna för att det inte var en blandad avdelning, med både damer och herrar! 😉

  Susanne 2014-01-24 11:39:09 http://bloggsnusan.blogspot.se/
  Svara
 • tacksam att slippa, ha, ha. Fina lilla myscervinia! Minns fortfarande den enkla förrättssalladen – klassikern med tomat, basilika och buffelmozarella på en av byns restauranger (minns inte vilken) – hur smakerna bara exploderade. Åh, mer italien tillfolket! (och mig). Happy times att ni är där och njuter!

  uppochhoppa 2014-01-24 11:03:54 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • tacksam att slippa, ha, ha. Fina lilla myscervinia! Minns fortfarande den enkla förrättssalladen – klassikern med tomat, basilika och buffelmozarella på en av byns restauranger (minns inte vilken) – hur smakerna bara exploderade. Åh, mer italien tillfolket! (och mig). Happy times att ni är där och njuter!

  uppochhoppa 2014-01-24 11:03:54 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Ojdå det där lät lite väl familjärt kanske.

  Madelaine 2014-01-24 08:53:31 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Ojdå det där lät lite väl familjärt kanske.

  Madelaine 2014-01-24 08:53:31 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Annika: haha tough luck!

  admin 2014-01-23 23:14:45
  Svara
 • Annika: haha tough luck!

  admin 2014-01-23 23:14:45
  Svara
 • Läste rubriken, scrollade ner till bilderna. Såg inga nakna män. Kände mig så lurad att jag STRUNTAR i att läsa texten i detta inlägg. HA!

  Annika - strongday.se 2014-01-23 22:24:02 http://strongday.se
  Svara
 • Läste rubriken, scrollade ner till bilderna. Såg inga nakna män. Kände mig så lurad att jag STRUNTAR i att läsa texten i detta inlägg. HA!

  Annika - strongday.se 2014-01-23 22:24:02 http://strongday.se
  Svara
 • Jeanna & Henrik: hahaha!

  admin 2014-01-23 21:25:30
  Svara
 • Jeanna & Henrik: hahaha!

  admin 2014-01-23 21:25:30
  Svara
 • Besvikelsen!!!

  Henrik 2014-01-23 21:12:04 http://oijer.blogspot.com
  Svara
 • Besvikelsen!!!

  Henrik 2014-01-23 21:12:04 http://oijer.blogspot.com
  Svara
 • Hahaha! Sjukt lockande rubrik. Säkert mindre lockande in real life… Ni verkar leva det goda livet, gött.

  jeanna 2014-01-23 19:50:42 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Hahaha! Sjukt lockande rubrik. Säkert mindre lockande in real life… Ni verkar leva det goda livet, gött.

  jeanna 2014-01-23 19:50:42 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!