Träningshelg i Åre på längdskidor

Längdhelgen i Åre har blivit framflyttad till mars eftersom alla rummen på Holiday Club tog slut så att det var alldeles för omöjligt att boka in sig. Så kan det gå!

På plussidan så är träningshelgen nu planerad till den 20-23 mars. Min bästa Åremånad rent vädermässigt. Jag tänker blå himmel och strålande sol, längdskidor och skönt utomhushäng och kanske några fräknar på näsan. Helgen bjuder på lika mycket längdskidåkning som avkoppling. Åk tillsammans med kompisen, syrran, din mamma eller bestäm dig för att komma upp själv!

Helgen efter går Årefjällsloppet av stapeln. Såhär såg det ut förra året. Typiskt bra marshelg i Åre! Kan du inte hålla dig utan vill åka upp nu på studs så är mitt tips vecka 6 och Åre Gastronomy Week!

längdskidhelg craft sportswear

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Malin: inte alls erfaren, det är det som lägret är till för – att lära sig mer liksom. 🙂 häng på, kommer bli skoj!

    admin 2014-01-14 15:46:01
    Svara
  • Hej, hur erfaren behöver man vara för att åka på den där helgen? Har ”bara” åkt själv en säsong men tycker det är så fasligt kul och vill lära mig mer… 🙂

    Malin 2014-01-14 14:33:35 http://kanjagkandu.com
    Svara
  • Sandra: åh vad skoj!!

    Karolina: absolut! tills jag skriver om det igen kan jag tipsa om detta inlägg: http://www.traningsgladje.se/2013/10/lager-pa-lager-2/

    admin 2014-01-14 10:42:24
    Svara
  • Hej,

    Jag har för mig att du skrivit om lager-på-lager-principen förut. Jag undrar om du kan tänka dig att skriva om det igen, lite mer ingående. T ex vilket material man bör använda i underkläder, hur man bör tänka osv. Jag har läst att man ska tänka tre lager, men om jag då har underställ och sen kan jag ju ha t ex en fleexetröja på överkroppen. Vad är då lämplig att ha som ett andra lager på benen?

    Tycker du är är duktig och kan mycket gällande träning och mycket som berör ämnet, som kläder och utrustning. DIn blogg är inspirerande! 🙂

    Karolina 2014-01-14 09:40:38 http://stilk.blogg.se
    Svara
  • Åker redan på lördag och längtar så jag nästan spricker! Kommer titta lite extra i din Åreguide och förmodligen hitta några nya guldkorn.

    sandra 2014-01-13 20:47:12 http://sandraormander.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!