Women’s Health Sverige

Ikväll var jag på Clarion Sign för att skåla in Women’s Health Sverige. Träningstidningen Fitness Lifestyle har gått i graven och livstilstidningen Women’s Health är ersättare. Redaktionen är i stort densamma men med tunga nytillskottet Sofia Hedström som modechef. Det är en rejäl förändring innehållsmässigt men jag tänker att change is the process of moving forward.

Enligt Hedström så är sport den största trenden i modevärlden i år. Jag hoppas det kan bli lite tvärtom också, att mode liksom blir den nya trenden i sportkonfektionsvärlden!

Förutom skålen på Sign så hade jag och Annika bokat in champagnedate så vi promenerade till Grand Central för mer bubbel och sedan till Wagamama för lite mat. En finfin kväll i regnet! Nu myser jag i soffan med täcke och regnsmatter mot fönsterrutan och tänker att det här är en bra kväll för lite nattsudd.

womens health sweden

womens health sweden

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Kul att se dig i torsdags, Sara! Och jag gillar din inställning till förändringar 🙂 Vi på redaktionen gillar ju våra gamla fitnessläsare, så vi hoppas att så många som möjligt vill fortsätta att hänga med oss i WH – även om jag givetvis förstår att vårt nya magasin inte passar alla.
    Kram och mysig helg!
    Marie

    Marie Kjellnäs 2014-01-11 09:51:58
    Svara
  • Fast ni verkar ha haft det riktigt mysigt igår. 🙂

    Madelaine 2014-01-10 11:14:56 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Kul att du var där, alltid skoj att ses:) Hoppas att du gillar innehållet!

    WH-redaktionen 2014-01-10 10:00:52
    Svara
  • Jag köpte faktiskt fitness lifestyle i förrgår. Det var längesedan sist då jag var ett stort fan av dem på 90 talet.
    Tidningen jag köpte nu gjorde mig riktigt positivt överraskad även om den är lite dyr. Så jag tycker nog det känns lite trist om de lägger ner Fitness lifestyle som är såpass bra tidning.

    Madelaine 2014-01-10 08:23:03 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Spännande! Hade varit intressant att se lite om innehållet. Ser mest ut som en ny ”Cosmo” tyvärr, med sex, skönhet och ”träna för att bli snygg”-grejen. Men kanske det som säljer? Jag får fortsätta prenumerationen på en ren triathlontidning istället 🙂

    Karin Tri 2014-01-10 00:28:20 http://karintri.com
    Svara
  • Men vad TUSAN, var du där??? Jag hade så gärna hälsat på dig :)! Next time! Kram

    Dietandthecity/Alex 2014-01-09 23:25:48 http://dietandthecity.wordpress.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!