Längdskidkläder från Craft

jul hos träningsglädje

Idag önskar jag er alla en fantastisk fin julafton. Jag hoppas ni får uppleva den på det sätt ni vill och önskar! Här i huset i Hälsingland blandas gamla traditioner med nya. Någon morgonjogg blir det då rakt inte eftersom vi körde in plåtar med saffransbullar i ugnen runt 01.30-snåret i natt. Hela familjen är nattsuddare och kvällen innan julafton är alltid fullspäckad med bak- och matlagning. Jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt.

Bakom dagens lucka – den allra sista för i år – gömmer sig en riktig kanonvinst från Craft Sportswear. Jag tycker att historien bakom Craft är lite rolig, såhär står det på hemsidan om Anders Bengtsson som gjorde 1973 gjorde upptäckten som ligger till grund för Craft:

Idrottsmän och -kvinnor, elit som amatörer, blir snabbt kalla om kroppen när kläderna närmast huden blir våta av svett. Prestationsförmågan sjunker i takt med att kroppen kyls ned och vätskebalansen rubbas allt mer. Om problemet kunde lösas skulle ansträngningarna vara mera värda.

Det här är några av problemen som gör att Anders Bengtsson ger sig ut på en ny träningsrunda på våren 1973, alldeles utanför hemmet i Borås. Närmast huden bär han nya underkläder i ett material som just kommit från en fabrik i Halmstad. Efter någon kilometer börjar kroppen reagera som den ska. Svettningen kommer igång.

Efter rundan väger han som vanligt sina underkläder, mäter fukthalten i plaggen med fuktmätare och jämför med tidigare resultat. Det är ingen tvekan. Han verkar ha hittat det perfekta plagget att bära närmast huden. Ett plagg som tar hand om fukten från hudens porer och transporterar den vidare med minsta möjliga upptagning i fibrerna. Lösningen på problemen har kommit närmare.

Det du kan vinna idag är ett längdskidställ: byxor och jacka i modellen Performance XC High Function. Byxorna använder jag jätteofta, de är en skön blandning av tight och loosefit, men i stretchig funktionskvalitet och med vindavvisande material framtill. Jackan har jag bara krattat löv i än så länge, men jag ser fram emot att inviga den i skidspåret. Det kan du med göra – för att vinna längdskidkläderna mailar du till traningsgladje at gmail.com senast den 28 december!

Den 28 december går också startskottet på en annan rolig grej där Craft i allra högsta grad är inblandad. Vad är det? Bifoga svaret i ditt mail, samt storlek och adress! Jag utser vinnare och meddelar via mail!

Craft high function

jul hos träningsglädje CRAFT SPORTSWEAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!