Casall tights & tube roll

jul hos träningsglädjeRedo för ett nytt träningsår? Ta hjälp av Casall! Förutom appen Casall T.O.D. som innehåller såväl styrkepass som coachning av Casalls tränare, så finns även en app för Casalls HIT-redskap. In och gilla Casall på Facebook och Insta också, så har du koll på det allt som händer!

Idag kan du vinna ett par AR2 Compression 7/8 tights och en tube roll. Tightsen har limmade sömmar och är tillverkad i material som formar kroppen och ger stabilitet och stöd till dina aktiva muskler. Perfekt för löpning och högintensiv träning! Tube rollen är en storfavorit hos mig! Det är den ultimata redskapet för återhämtning efter tuff träning, eller när kroppen känns lite allmänt stel sådär. Lägg rullen under de ömma musklerna och rulla över området för att stimulera tryckpunkter, vilket ökar cirkulationen som bidrar till att motverka mjölksyra.

För att vinna dagens lucka mailar du till traningsgladje at gmail.com senast imorgon den 23:e december kl 23.59. I ditt mail vill jag att du bifogar adress, storlek och vilken nyhet ur den här sneakpeaken från SS14-kollektionen som du tycker ser mest lockande ut!

casall ar tights tube roll

jul hos träningsglädje CASALL

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!