You do what you’ve got to do

Insomnia igår. Lite trögt att vakna idag. Parkera om bil på grund av städdag. Grått och trist. 20 minuter på cykeln och trainern. Inte som en ljum sommardag direkt. You do what you’ve got to do. Bokföring på förmiddagen. Sitter helt still i soffan. Väcker den lätt med rörlighet kring lunch. Stelt och stappligt. Böj och aj! Gardinstång istället för pinne. Köksmattan istället för yogamatta. Blir distraherad ibland men återgår till fokus. Katten kon. Dynamiska övningar. Höftrörlighet. Vridningar. Bröstrygg. You do what you’ve got to do. Jag gör en macka. Kör in grönsaker i ugnen. Har inget protein hemma. Men jag orkar verkligen inte gå utanför dörren just nu. You do what you’ve got to do även fast vissa dagar inte är lika roliga som andra.

Nishiki limited cykling

Nishiki Limited. Kolfiber!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Har också insomniaproblem emellanåt. Inte kul.
    Man känner sig som ett lik dan efter en sådan natt.

    Madelaine 2013-12-05 08:02:13 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Helt rätt, Sara! Just do it. En stel kropp kommer tacka dig. 🙂

    Rund är också en form! 2013-12-04 16:20:25 http://rundarocksaenform.wordpress.com
    Svara
  • Precis så. Och ibland innebär det att ligga stilla i en soffa i tre dagar p.g.a. en envis förkylning. You do what you’ve got to do liksom.

    Helena 2013-12-04 14:55:49 http://www.healthbyhelena.com
    Svara
  • Hej kan inte du göra ett inlägg som handlar om rörlighet? Är själv rätt stel som dem flesta löparna är och skulle verkligen behöva tips på hur man kan träna rörlighet. Du skulle inte kunna visa lite bilder på olika rörlighetsövningar samt skriva lite om det? 😀

    Sandra 2013-12-04 14:04:08 http://Halsoboost.webblogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!