Jag har precis slängt ihop en snabb väldigt sen lunch – och som även kommer fungera som middag senare ikväll. Det är ungefär samma mat som jag lagat varje dag i nÃ¥gra veckor. Ja, jag har bloggat om den förut…
I en form lägger jag i grönsaker och sÃ¥dant jag gillar, typ palsternacka och broccoli och sötpotatis och sÃ¥dant. OvanpÃ¥ lägger jag kyckling (tack för alla tips – jag hittade bÃ¥de Bjärekyckling och Bosarpskyckling). Ringla över lite olja och krydda med himalyasalt och nÃ¥gra varv med pepparkvarnen. Det blir sÃ¥ sjukt gott sÃ¥ just nu känns det som att jag kan äta detta i evigheters evigheter.
Snart ska jag snöra pÃ¥ mig skorna och bege mig av pÃ¥ födelsedagstrail. Mina nya Inov-8 (det blev dessa trailskor) har hunnit hem men jag vet inte om jag ska skita ner dem eller fortsätta pÃ¥ mina redan nerskitade Icebugs. Fast nÃ¥gon gÃ¥ng mÃ¥ste de ju bli skitiga de där nya skorna – de är ju terrängskor för bövelen.