Mitt i ett äventyr

Hej från flygplatsen i Wien! När vi skulle checka in i Larnaca så fanns vi inte i systemet. Var vi säkra på att vi skulle med flighten, undrade kvinnan i disken. Eh ja?

Tydligen så hade Supersavertravel, som vi bokat med, bokat om vår resa till en tidigare flight som vi missat (och ändå inte skulle hunnit med) utan att meddela oss. Efter att ha suttit och väntat en stund medan snälla cyprioter ringde en massa telefonsamtal fick vi nya flygbiljetter till Wien istället för München där vi ursprungligen skulle ha mellanlandat – och här är vi nu. Och hem kommer vi ”bara” 1 timme senare än tänkt.

Det här har verkligen varit ett äventyr redan från början! Vi visste heller att det är vänstertrafik på Cypern till exempel… Men allt löser sig!

Till veckan ser jag fram emot rolig, tuff men kravlös träning. Imorgon ska jag vila ut trötta ben och mjuka upp kroppen med lite rörlighet. Men på tisdag vill jag testa min nya trainer och träna lite styrketräning. På onsdag blir det trail med pannlampa och på torsdag ska jag bland annat simma. På fredag inviger jag julen med julbord på Operakällaren och sedan är det helg. Igen. Och ännu närmre jul.

Vad gör ni till veckan?

Halmstad 18

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Hmm, känns ju lite dåligt att Supersavertravel inte ens hörde av sig till er ang omboikat flyg! Nu blir jag ju lite osäker på om jag vågar boka med dom eller inte… Sitter nämligen precis och ska boka lite flyg här till våren & har hittat bästa dealen hos Supersavertravel. Men vågar man?!

    Så förutom lite resebokningar så kommer den här veckan bjuda på spinning, löpning & styrka. Men tänker även satsa på långpromenader & njuta av glögg & pepparkakor! 🙂

    Anna . P 2013-11-26 10:16:44
    Svara
  • Åh – tur att ni hamnade rätt till slut och välkomna hem!
    I veckan blir det discomuskler, roliga grejer och ett ultraljud!

    uppochhoppa 2013-11-25 10:24:34 http://www.uppochhoppa.se
    Svara
  • Tur att det löste sig! Men bara boka om folk sådär, det är ju inte okej 🙁 Jag lyckades faktiskt resa utan biljett en gång. Skulle med sista flyget från OSL till HAM för en workshop. Hade verkligen bokat precis som alla andra 20-30 gångerna jag åkt den sträckan så kommer till check in maskinen, funkar icke, går till disken, det funkar inte, jag övertygar dem att gaten kanske kan hjälpa mig så jag får gå dit. Det funkar inte. Jag klagar och säger att jag verkligen måste till Hamburg med den flighten och efter extremt mycket weinande får jag åka med. Hade iofs Lufthansa leg på den tiden och det var LH flyg…

    pilla 2013-11-24 22:17:25 http://pernillabredolt.com
    Svara
  • Til uka har jeg tenkt å gå på ski, powerwalke, trene styrke i slynge, kanskje svømme og kanskje ri! Ja, og sove og hvile litt ekstra 🙂

    Lone 2013-11-24 21:20:27
    Svara
  • Haha, det var ju smidigt att boka om utan att berätta! Tur att ni inte blev mer försenade än så! I veckan ja… typ spinnar, yogar och springer. Också lite fotstyrka, massage och fika på det.

    Anna (orka mera) 2013-11-24 21:16:01 http://piggelina.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!