Vad har du för försäkring?

Jag började den här dagens med världens längsta och härligaste frukost på Broms vid Karlaplan med Sara Althini (som ni kan läsa mer om i senaste Fitness Lifestyle som borde komma ut i butik typ nu). Ett härligt ställe för frukostmöten med snygg frukostbuffé. Inte svulstig sådan, utan lite mer elegant och stilfull. Sedan var det faktiskt, bokstavligt talat, dags för lunch. Men då åkte jag och simmade istället. Och sedan lunchade jag med min mamma och pratade försäkringar.

Jag har extremt dålig koll på vad jag har för försäkring. Hemförsäkring och försäkring på bilen har jag ju – men det här med olycksfallsförsäkring och sjukförsäkring är en djungel med många val. En del täcks av hemförsäkringen om man skulle ha otur. Men inte allt. Och trassligare blir det om man har lite olika saker via olika försäkringsbolag. Och om man, som min sambo som var med i en bilolycka förra året, har kontakt med ett tredje bolag via en annan persons trafikförsäkring. Snårigt var bara förordet!

Dagens tips blir att kolla upp dina försäkringar!

sara 2

Jag!

Sara 7

Min mamma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag antar att detta kommer med åren, för jag som har varit helt ointresserad har faktiskt koll nu för tiden. (Åtminstone på vad jag har och vill ha)
    Känns läskigt att inte vara försäkrad då det underlättar så enormt mycket om något händer.

    Katarina 2013-11-19 22:16:51 http://brakatarina.se
    Svara
  • Vad bra att du tar upp detta Sara! Jag jobbar själv på bank och förmedlar personförsäkringar och ja, det är skrämmande hur dålig koll folk har och hur dåligt försäkrade de är. Så hörrni, följ Saras råd, kontakta ditt försäkringsbolag eller din bank och få en genomgång. Det är din trygghet det handlar om!

    Sara Jonsson 2013-11-19 17:32:43
    Svara
  • Åh vad fin bild på dig! Du ser så sund och vacker ut 🙂

    Erika 2013-11-19 16:59:11 http://Www.hejaerika.wordpress.com
    Svara
  • hmm, ja du! Tåls att tänka på 😉

    Saras Träningblogg 2013-11-19 16:50:36 http://monch.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!