Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Kanske måste jag då också ge den bittra grönsaken en ny chans? Oliver och fetaost är också något jag avskytt, men numera älskar.
Inte heller jag tyckte om brysselkål tidigare, men nu är det riktigt gott! Speciellt med lite smör och salt på.
Jag såg framemot att njuta egenodlad brysselkål i vinter, men natten till torsdagen hade vi besök av rådjuren som länsade landet på all grönkål och brysselkål. Lite svartkål var de snälla att lämna kvar.
Jag har alltid älskat brysselkål å när jag var lite kallade jag drt för gröngölingar 😉
Benägen att hålla med dig angående brysselkålssmaken!
Jag åt brysselkål till både lunch och middag, jag har haft ett sug efter det nu när julkänslorna börjar smyga sig på. Allra godast är de stekta med lite chili, mums:)
Där är jag likadan, måste få kopplingen från handen till hjärnan på något sätt för att minnas.
Brysselkål är gott!
Ha en härlig fortsatt lördagskväll!