Julkort

Vi har tagit fram julkort med budskap på Stories & Statements. Jag minns när jag gjorde egna julkort för några år sedan, väldigt pyssliga, och limmade på torkad apelsin och grejer. De var jättefina. Innan jag postade dem. I posten blev de krossade och det kom fram kort med apelsinsmulor.

Det skickas allt mindre julkort men jag tycker att de som ändå skickas liksom skickas med mer mening. Alla fysiska brev känns mer kärnfulla tycker jag. Det är härligt. Något man kan ta på. Något riktigt.

Nedan är 3 av de 5 motiv vi gjort som julkort (dubbla kort i A6). De säljs som 10-pack, 2 ex av varje motiv. Frakt ingår i priset. Jag gillar dem såklart, jag är ju partisk i det här målet. Jag hoppas ni också gör det!

I shoppen finns också svävande lyktor. Min snabbfotade sambo är ju prisbelönt pyrotekniker förutom löpcoach och sitt nästintill heltidsjobb. För några år sedan importerade vi rätt många tusen svävande lyktor och jag skrev adresser på paket så pennan glödde allt eftersom beställningar trillade in. De sålde slut så himla snabbt. Sedan dess tar vi in svävande lyktor i mer normala proportioner men just innan jul är det en hel del paket som ska iväg. Då känner jag mig som en riktig tomtenisse.

julkort

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!