Styrkeintervaller

Det kom sig att jag åkte till Örebro idag. Och körde 2 cykelklasser för Jessica Clarén på en inspirationsdag på Friskis & Svettis i fina lokaler. Som alltid var Jessicas klasser riktigt bra, båda två väldigt olika men liksom kanon på sitt sätt. Det första passet var ett plattan i mattan-pass till snyggt gjord film med mycket känsla. Hårt jobb för hjärtat! Det andra passet var mer lärande. Fantastiskt mycket kunskap delades ut och det var bara att sitta och trampa och suga i sig allt bra jag hörde. Vi skulle inte ta ett tramptag över tröskeln utan istället jobba för att stärka cykelmusklarna i benen. Till vår hjälp hade vi pulssystem och jag landade precis rätt och hade bra känsla i hela kroppen. De bästa styrkeintervallerna jag kört.

Sedan körde vi hem i ösregn och nu sitter vi hemma hos Jessika och har stängt novembermörkret ute. Lördagmys följt av lördagsfys!

friskis svettis örebro 3

jessika

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Grymt! Gött pass 🙂

    Saras Träningsblogg 2013-11-09 22:41:04 http://monch.blogg.se
    Svara
  • Låter som två kanonpass! Fina Höllviken-kläder på Jessica också, min svärfar hade blivit stolt! 🙂

    Anna (orka mera) 2013-11-09 22:22:54 http://piggelina.se
    Svara
  • Låter som två riktigt bra pass. Och helt ärligt, den där Jessica bara utrsålar glädje och inspiration. Och det låter ju lite som ett pass man vill vara med på 🙂

    fight4fit 2013-11-09 20:56:33 http://www.fight4fit.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!