Run in the rain

Jag hade löpardejt inbokad med KarinTri ikväll – det är vi som ska åka till Florida snart! Hon för att köra ironman och jag för att, ja well, vara support? Om 2 veckor kommer det vara varmt och härligt. Ikväll var det mest blött och kallt. Fast det tänkte vi nog bara på när vi gick ut igen efter löpningen för att köpa hem thaimat. När vi var ute och sprang är det rätt bra med lite lätt duggregn och halvmörker. Och ni vet känslan efteråt när man kommit hem efter ett löppass i otrevligt väder? Man är så jävla nöjd.

smartwool 1

Svart tröja och blå beanie från Smartwool – båda i 100% merinoull. Ovanpå en röd vinterjacka från Nike.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • […] av 90 min intervallspinningpasset, två morgonsimpass, och sen löpning då. I torsdags kväll sprang jag och Sara ett lugnt pass runt riddarfjärden. Det var mörkt, kallt och regnade! Riktig höstrusk, men vi tog […]

    Fokus löpning | Karin Tri 2013-10-14 22:23:16 http://karintri.com/2013/10/14/fokus-lopning/
    Svara
  • Tycker det kan va riktigt gött att springa i lite regn och mörker! Man känner sig liksom lite extra bra då 😉

    Saras Träningblogg 2013-10-11 18:04:14 http://monch.blogg.se
    Svara
  • Hejsan! Ville bara berätta hur glad jag blev idag när jag var ute och sprang och lyssna på din pod å avsnittet ”det sorgliga med hälsotrenden”. Du satte verkligen allt som behöver sägas i debatten och jag hoppas du tar det här på rätt sätt, du har en unik infallsvinkel bara genom att inte vara pinnsmal å jag tror det är galet viktigt att även personer som inte har noll procents underhudsfett kan inspirera till träning å hälsa. Fattar att det är otroligt tufft att orka fortsätta å stå emot den pressen som finns på kvinnor att vara supersmala men jag hoppas du orkar stå på dig! Det gör otroligt skillnad framförallt för en sån som jag som spenderat snart 5 år av mitt liv med att falla för pressen och gjort allt för att bli pinnsmal å på kuppen skaffat mig en vidrig ätstörning. Sånna som du ger sånna som mig hopp! Tack för att du finns! Å ja, du inspirerar, bara genom att vara som du är! Tack för ett grymt sällskap på löpturen!

    Elin 2013-10-10 22:24:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!