Supermat

Det dök upp ett roligt bud hos mig idag. En brun påse stod utanför dörren, innehållandes burkar med gröna pulver från Supernature och nya boken ”Supermat – läkande mat från naturens hjärta”. Jag älskar olika typer av superfoods och att mixa spännande saker till goda smoothies.

Boken är skriven av norska John Opsahl som definierar supermat som livsmedel med exceptionella näringsvärden och hälsofrämjande egenskaper. Mat vi mår extra bra av alltså. Jag har redan en låda full av chiafrön, nyponpulver och annat roligt – men fyller nu på med annat roligt som kom med påsen. Nu  ikväll gjorde jag en smoothie som heter ”hemp to the max” på bland annat äppeljuice, citron, vatten, hampaprotein, spirulina, lecitin, banan och avokado. Till och med Grabben gav den mycket väl godkänt.

Själva boken innehåller både mycket kunskap om olika växters hälsoeffekter och recept på såväl smoothies som varma maträtter, bakverk och annat. Man kan köpa den på bokaffärer och hälsokedjan Life.

supermat 4supermat 2supermat 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Va kul! Låter som en bok värd att läsa 😀

    Saras Träningblogg 2013-10-09 16:27:58 http://monch.blogg.se
    Svara
  • Charlotta Sofia: jag med!!

    Ella: jo, det är så jag brukar tänka, men i år har jag varit förkyld 2 gånger och har en ordentlig identitetskris… haha.

    admin 2013-10-09 11:36:55
    Svara
  • Jag kommer ihåg att du skrivit om hur frisk du brukar vara (väldigt få förkylningar alltså), och skulle gärna önska ett inlägg om det också. Om man får önska. 🙂 Tips och erfarenheter att hållas frisk i vinter, typ? Eller har du skrivit om det tidigare kanske…?

    Ella 2013-10-09 11:24:40
    Svara
  • Vilken dröm! Jag är verkligen en superfood-junki har jag kommit på.
    Klart jag egentligen kan vara lite kritisk till alla fantastiska egenskaper olika saker säjs besitta men samtidigt älskar jag att tro.
    Dn där boken måste jag nog införskaffa och grotta ned mej i!

    Charlotta Sofia springer o trimmar 2013-10-09 09:30:27 http://charlottasofiaspringer.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!