Grön juice

Grön juice är hajpat. ICA har dragit på ordentligt och det finns gratis juicereceptfoldrar att hämta i butik och maskiner att köpa på lättillgängligt ställe i butik. Har du inte köpt en, och inte heller fått en som bloggare, så kan det vara en tröst att det är rätt enkelt att göra själv.

Köp juice av god kvalitet (på vissa matbutiker kan man pressa själv i flaska) och mixa tillsammans med till exempel spenat (ett tips är att mixa med fryst sådan) eller kiwi eller andra gröna grejer till frukost. Då får du dessutom med fruktkött och fiber och sådant i lättdrucket format. Min gröna lördagsjuice mixade jag med en näve bladspenat och pressad juice från 1 citron.

Min tanke var att juicen ska råda bot på mitt nuvarande allmäntillstånd. Jag är inte ett dugg nöjd med min förkylning som nästan har gett upphov till identitetskris. Jag är ju en sådan person som aldrig blir sjuk! Nu har jag det senaste kvartalet haft märkligt halsont i en vecka och dessutom varit förkyld i några dagar. Det här har inte hänt på år och dagar.

grön juice grön juice 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!