Träningsplanering

Jo men vi (jag) testar väl det här med att lägga ut en träningsplanering då – för att se om jag klarar av att följa till punkt och pricka. Jag har tagit hjälp av de i min närhet och vi har bildat en kedja med hjälp av sms för att komma upp på #wakeupandworkout på morgnarna. Ja, det är den hashtaggen jag kommer använda på Insta och på Twitter (heter @sararonne på båda). Än så länge är det som sagt 1-0 till mig vad gäller genomförda träningspass den här veckan. Nu har jag 10 kvar. Vem vinner?

Måndag: morgon // pw, kväll // backintervaller

Tisdag: morgon // rörlighet, kväll // långpass

Onsdag: morgon // pw, kväll // tung styrka

Torsdag: vila

Fredag: morgon // pw eller rörlighet, lunch: intervaller

Lördag: långpass på fjället med min Stockholmssambo

Söndag: pw och styrka

hemma i sälen 23

Lunchpaus (läs: bloggpaus) hemma i stugan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • […] att jag blev förkyld förra veckan när jag äntligen ville komma igång liksom på riktigt med uppstyrd träning och allt! Den som jag tagit hjälp av, med allmänt välmående och sådär, är den obesegrade 100 […]

    6 pass på spel | Träningsglädje 2013-09-22 20:35:14 http://www.traningsgladje.se/2013/09/6-pass-pa-spel/
    Svara
  • Hej Sara

    Jag brukar kika på din blogg då och då. Den är inspirerande och kul. Jag försöker träna så mycket jag har möjlighet till. På senare tid har det blivit mycket cykel som är jättekul, men jag är bara nybörjare. Dessutom försöker jag promenera varje dag någon timme.

    Jag har hitills inte haft så mycket mål, men har provat att sätta upp mål veckovis. Men kan känna det lite stressande. I stort sett innebar att jag körde 6 promenader och 6 träningspass på cykel.

    Vad är din erfarenhet, är det kanske bättre att sätta upp mål för en kalendermånad eller liknande?

    Hälsningar

    Kaj

    Kaj 2013-09-17 21:45:01
    Svara
  • låter som en bra träningsplanering 😀 gillar lördagspasset och backintervallerna Haha

    sandra 2013-09-16 18:37:14 http://multisandra.blogg.se
    Svara
  • Hej Sara!
    Jag lyssnade för första gången på dina podcast förra helgen. Tanken var att ta en liten promenad och vända hem till soffan igen. Promenaden blev över 2 mil och nästan hela tiden hade jag dig i öronen. Nästan för jag fick sällskap 4 km och ville inte vara otrevlig.
    Jag har nästan kommentarer till varenda pod för jag tycker att de är så intressanta men det som verkligen klickade till hos mig var i podden Är det så jävla kul att träna? Då pratade du om spontanitet i träning och helt plötsligt förstod jag varför jag inte har haft någon träningsglädje det sista året. Jag har tränat för lopp, med upplägg av coacher äta rätt sova rätt göra allting rätt. Men hur kul har det varit? Inte alls!! Jag vill kunna gå på ett zumbapass och vicka rumpa om jag känner för det utan att förstöra en hel veckas träning. Jag har saknat spontaniteten och förra veckan gjorde jag det jag tyckte var kul just den dagen. För första gången fick jag ord på min känsla och för första gången på länge kände jag träningsglädje igen. Nu har jag ställt in alla lopp, alla måsten för det är inte där jag finner min glädje. Tack!

    Mikaela 2013-09-16 17:10:19
    Svara
  • Gillar lördagen mest! Klingar underbar i mina öron!

    Anna (orka mera) 2013-09-16 14:54:55 http://piggelina.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!