Pod om löparskor

Jag och löpcoachen Snabba Fötter – min sambo – delar många gemensamma intressen. Löparskor är ett av dem. Vi har så himla länge tänkt göra en pod och löparskor och det har vi gjort nu. Ge er iväg på någon slags träning och lyssna! Vi pratar om favoritskor, ger lite köptips, pratar skoköp och New York och om det finns något som kan kallas för ”bästa skon”? Podden hittar du som vanligt i din podcastspelare i telefonen genom att söka på Träningsglädje TALKS, men den går också att lyssna till på datorn.

träningsglädje talks pod nordicgreen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Lina: yes do!

    Louise: tusen tack! jag gillar 3.0 bäst, de är supertunna – men lite meckiga att få i foten. 5.0 är också en helt okej sko (lite mindre tunn) men jag gillar den mest för att gå i. nike free +2 var min första nike free och den var också fantastisk. så det är en smaksak helt enkelt! 🙂

    admin 2013-09-11 20:42:18
    Svara
  • jag vill först bara säga tack för en bra blogg och superbra podcast! Lyssnade på det senaste avsnittet idag och blev väldigt inspirerad. ja har också en massa olika skor och bara ÄLSKAR det! Men blev lite sugen på att köpa ”Nike free run” men vet inte vilken utav dom man ska välja? vilka tycker du? ja gillar ju ganska lätta skor.
    ha en bra kväll! mvh Louise

    Louise 2013-09-11 07:02:40 http://louisem.shapemeup.se
    Svara
  • Nice, ska ta och ladda ner. 🙂

    Lina 2013-09-09 18:12:27 http://linasgodblogg.blogspot.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!