Önskelistan!

Igår på rundvandringen på området berättade reseledaren om allting man kunde göra här på Playitas. När han sade att man kunde spela basket hoppade hjärtat till en extra gång sådär lite lekfullt. Basket, liksom! Kul! Det gjorde jag en del när jag gick i skolan, precis som handboll. Lagsporterna, typ basket och volleyboll och fotboll, är det bara att dyka upp på och vara med på – lagramkraterna väntar redan liksom.

En annan grej jag gärna vill göra är att spela tennis. Här finns flera banor med olika slags underlag och Grabben har anmält sig som frivillig partner. Fint, jag behöver bara en instruktör också. Tur att det finns. Jag funderar på att boka. Redan imorgon har vi bokat in träning med redcord med instruktör. Inte samma sak som tennis direkt, men däremot bra (och behövlig) träning!

Just ja, en tredje grej som jag också supergärna vill göra är att testa stand up paddling (SUP). Det ser kul ut. Men också lite svårt. SUP har jag velat testa i flera år nu – är det denna vecka som det blir av?  Nere vid stranden finns alla möjliga grejer att hyra: segelbåtar, vindsurfingbrädor, kanoter… sa jag att man kan dyka här också?

Den här veckan är en ganska lugn vecka (säger mitt resesällskap som är erfarna Playitasbesökare). Det är ingen särskild temavecka utan man tränar lite som man vill. Hit kan man också åka på triathlonveckor, för att träna mer på grenarna inför en Svensk Klassiker eller för att löpträna med Göteborgsvarvet. Jag tror att Grabben är väldigt intresserad av att åka hit igen i december för då åker Running Sweden (där han är löpcoach) hit på träningsresa.

Playitas resort 21 Playitas resort 19 Playitas resort 18

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Monica: Veldig barnevennlig. De har barneklubb som andre chartersteder har, organiserte aktiviteter/treningsmuligheter for barna og barnebasseng.

    Høres ut som du har en helt strålende semester, det er jo sånn der nede at man nesten har for mange valg, så det blir vanskelig å velge. 😉

    Maije 2013-09-06 09:04:47
    Svara
  • Hej Sara

    Efter att ha läst om Högbo bruk i din blogg åkte jag dit med en vän första helgen i augusti. Väl där ser jag att man kan testa SUP, något jag drömt om sedan jag första gången såg det.
    Självklart testade jag och det var helt sagolikt, underbart kul!! Prova! Du kommer garanterat inte ångra dig.

    Kram

    Mathilda Blomdahl 2013-09-05 21:05:13
    Svara
  • Åh så härligt att vara på playitas:) Var på där i somras – gud som jag saknar det!!!

    anna 2013-09-05 19:39:44 http://lidenmentuff.blogspot.com
    Svara
  • Prova SUP! Superskoj och enklare än vad det ser ut!!

    Jessica 2013-09-05 19:31:49
    Svara
  • Å dra dit i mørketiden, f.eks i desember eller januar, og trene, må jo være helt perfekt! Vet du hvor mange grader det bruker å ligge på da?

    Lone 2013-09-05 16:34:20
    Svara
  • Är det barnvänligt oxå? R så sugen på att åka dit.

    Monica 2013-09-05 14:32:33 http://Www.tilltoppformen.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!