Sol Republic

Jag körde ner till Stockholm efter jobbet igår. Innan jag lämnade så hann jag smygkika på den fjällstuga jag ska bo i ett tag framöver. Det blir fint. Jag tänker mig träning, rödvin, böcker och P1. Och en och annan serie (jag har redan sträckkollat season 1 av Orange is the new black). Jag har tackat nej till TV. Vi får se hur det går…

Min första anhalt här i Stockholm var Ullis på Puder och nya ögonfransar klockan 7 imorse. Jag hann somna några gånger under tiden hon fixade dem… På de flesta bilder ni ser mig på i bloggen är jag i princip osminkad. Ögonfransarna är liksom hela grejen. Klart värt trots kostnaden.

Strax före 9 mötte jag Grabben för frukost på Mellqvist på Rörstrandsgatan. Kontrasten till Sälenfjällen är enorm! Folk och rörelse och kommers! Fast ungefär samma människor hade lika gärna kunnat vara i Lindvallen under Cykelvasahelgen faktiskt. Så det är snarare same same but different.

Och sedan då? Jo, jag tågade in till närmsta fotoaffär (det blev Japan Photo denna gång) för att köpa ett nytt 50mm-objektiv. Mitt gamla har gått sönder. Det är mitt andra, eller faktiskt kanske också det tredje, som går sönder. Denna gång köpte jag ett 50mm f1.4 (Canon) som är robustare. F1.8-varianten är rätt plastig och inte så tåligt (däremot extremt prisvärt!) och för mig som har med mig kameran var jag än går och kanske inte alltid är superförsiktig så tog det till slut ut sin rätt.

Sista anhalten blev Digital Inn och lite färg till mina lurar från Sol Republic. Jag älskar dessa och jag har dem på var och varannan Instagrambild (@sararonne). Jag köpte dem ursprungligen för att jag ville ha bra ljud när jag skulle mixa musik till mina cykelklasser men nu använder jag dem när jag springer och när jag pratar i telefon och sådär. Alla delar går att byta ut så man kan göra sin egen färgkombo. Jag kittade upp mig med rosa och orange. Älska färg liksom!

sol republic

Lurar från Sol Republic. Fotat med nya objektivet Canon 50mm f.1.4 (huset är en Canon 7D).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • […] Hörlurar: har grymt bra ljud i mina Sol Republic. […]

    Top 30 - Träningsglädje 2014-10-07 11:23:54 http://www.traningsgladje.se/2014/10/top-30/
    Svara
  • […] Hörlurar förresten, ju mer jag upprepar ordet i mitt huvud desto knasigare låter det. Vadå lur? Det här ordet har ju inte alls hängt med utvecklingen. Jag tolkar, av okänd anledning, lur som något man har över huvudet och så såg ju alla modeller ut förr i tiden. Men verkligen inte idag (även om jag också älskar dessa lurar). […]

    Urbanista hörlurar 2014-08-06 18:42:18 http://www.traningsgladje.se/2014/08/details/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!