Träningskläder

Att shoppa grejer som har med träning och hälsa att göra är guilt free shopping om du frågar mig. Jag har personligen dille på träningsskor men har också rätt många fler träningstights än vad jag har övriga byxor i garderoben…

Jag har (som bekant) studsat av otålighet rätt länge i väntan på diverse höstkollektioner och nu när jag klickar runt på Intersports webshop fastnade jag för dessa favoriter – några är nya medan vissa är sådant jag tokgillar sedan förut:

1. Lager 2-tröja från Craft. En favorit sedan många många år. Skönt material som transporterar bort fukt men samtidigt håller dig varm. Finns ofta i härliga färger och kan användas både till träning och när man vill matcha jeansen med något leisure.

2. Underställströjan Concept Piece från Craft. Jag bloggade om den häromdagen och blev glad att hitta dammodellen på Intersport. Ett riktigt superunderställ. Supertunn och riktigt avancerad och är testad på längdskidlandslaget.

3. Regnjackor från Marmot. Finns i många knalliga färger. Hej höst, det är okej med lite regnrusk bara jag får piggas upp med lite färg!

4. Kompressionstighs från Casall. I samband med att de lanserar träningsredskap för att träna högintensivt (HIT) lanserar de också kläder som ska matcha outfiten. Kompression är framförallt bra att ha efter man tränat för att kicka igång blodcirkulationen och skynda på återhämtningen – men det kan vara skönt att ha på under träningen också, för att liksom ”hålla i” och ”stödja” musklerna. Så tycker jag att det känns när jag tränar i kompression.

5. Nike Free Flyknit löparsko. Väldigt hajpad! Jag tokälskar att springa i Nike Free och kommer förmodligen gilla även dessa – men jag har faktiskt inte testat. Jag använda många av mina Nike Free till att leva i. Ni vet, när jag går på stan, promenerar, reser, jobbar…

intersport produktfavoriter

 

intersport samarbete

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • […] med min nya regnjacka från Marmot som jag har fått. Jag tipsade om den för jättelänge sedan i det här inlägget. Lite kul att jag just nu går omkring i just en likadan – fast en annan färg. Den piggar […]

  Lugn helg – Träningsglädje 2013-11-15 12:43:25 http://www.traningsgladje.se/2013/11/lugn-helg/
  Svara
 • Lager 2-tröjan från Craft är en sak som står på min önskelista 🙂 såå snygg

  SandraLangberg 2013-09-01 18:21:39 http://simplegiirl.blogg.se
  Svara
 • Nike-skorna alltså.. ÅHHH! Och jag skulle precis som du använda dem som streetskor. För fina att träna i 🙂

  Anna -Trend o träning 2013-08-31 22:51:13 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Jag sitter precis nu och scannar av alla websidor på träningskläder, det gör ju träningen ett snäpp roligare än vad den redan är. Snart ska jag iväg på ett BodyPump-pass, din absoluta favorit 😉

  Jess 2013-08-31 08:43:51 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle gärna leva i mina Nike Free (3.0or) om de inte var så förbenat svåra att få på. Höga fotvalv är inte kompatibelt med dessa skor. Men när de väl är på är de superdupersköna.

  anneliten 2013-08-30 17:52:13 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • Flyknit förtjänar all den uppmärksamhet den har fått. Har aldrig haft på mig ett par skönare skor och ändå har jag testat ett helt gäng (runt hundra par??) löparskor sedan jag började springa för över 20 år sedan.

  Miss Agda- Småbarnsliv o Endorfiner 2013-08-30 12:51:18 http://www.missagda.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!