Klantighet

Det här med klantighet alltså – igår fick jag jackpot på det. Gick hem från jobbet i vanlig ordning och sms:ade, pratade i telefon, surfade och hade mig. Instagram drar i vanlig ordning mest batteri. Att lyssna på pod eller radio drar minst. När jag började närma mig 15% batteri började jag undra var min sladd var. Eh, på jobbet – kom jag på sedan. När jag insåg det insåg jag också konsekvenserna: ingen surf på telefonen, ingen surf på datorn (eftersom jag använder telefonen till att få internet) och framförallt ingen väckarklocka på morgonen! Surfen klarar jag mig garanterat utan, även om den här bloggen är min bästa kompis. Men det här med väckningen! Panik!

Det var inget annat att göra än att gå och lägga mig tidigt (21.30) och hoppas på att kroppen själv fattade vad den måste göra: vakna i tid. Och jag måste – återigen – säga att kroppen är en sjuk magisk maskin. Jag slog upp mina gröna 05.50. Precis när första alarmet brukar ljuda de dagar jag ska morgonträna. Sedan låg jag och snoozade, återigen med kroppsinbyggd väckarklocka, till 06.30 och då gick jag upp för jag vågade inte utmana alltings förträfflighet och snooza mer utifall det hela skulle gå överstyr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hehe jag har löst min klantighet med att ha en laddare på jobbet och en hemma. Problem solved! 🙂 Sjukt skillat att vakna av dig själv, det tror man ju knappt att man kan!

    Jess 2013-08-31 08:46:11 http://jessansworld.blogg.se
    Svara
  • Hej Sara!

    (Trodde jag kommenterade redan tidigare, men hittar inte att jag skulle ha gjort det..?)

    Jag är så sjukt fascinerad av din blogg. Det är inte många träningsbloggar jag orkar följa med speciellt länge. Tröttnar på en massa dieter, tunna kvinnor som försäkrar att det mår bra, enformiga inlägg/träningsformer eller dåliga bilder.

    Jag njuter oerhört när jag får sån inspiration av dig. Träningsidéer, frukosttips, feelgood-bilder, vad det nu sen kan vara. Jätteskönt att kunna pigga upp sig med din blogg! Ska bli en trogen läsare!

    Ha en bra dag!

    Gillar din attityd, dina bilder, poddar, etc.

    Ella 2013-08-30 09:21:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!