Cykla inomhus

Jag vet – det är inte höst än. Men tids nog. Och jag har redan börjar förbereda mig i tanken. Dels så måste jag strukturera upp mina underställ lite. Jag har förmånen att ha ett gäng underställ som är olika bra för olika grader och intensitet man tänkt träna i (hej högteknologiska träningskläder!) – men jag har inte haft vett nog att sortera upp dem. Under sommarmånaderna ligger de i en låda under sängen. Under vintermånaderna får de dumt nog ingen framhävd plats i garderoben utan ligger fortfarande i en låda under sängen – fast lite mer högst upp. Men strunt i det – jag har också funderat på att skaffa mig en trainer. Jag har aldrig ägnat tanken någon uppmärksamhet förrän idag. Den kom från ingenstans men kändes liksom självklar. Jag är ju cyklist och cyklister måste träna cykel. Spinning i all ära men – not quite the same. Jag har redan rådfrågat den här tjejen om bra tips och fick till svar att jag förmodligen vill ha en trainer som inte låter så mycket (eventuella grannar på undervåningen blir förmodligen inte så glada) och att den ska vara enkel och inte strula. Nu ska jag dammsuga nätet!

karintri trainer

Bild lånad från KarinTri – en grym cyklist (och triathlet) och en riktigt bra kompis!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh perfekt inlägg, jag funderar också på att införskaffa en trainer i höst/vinter. Bra tips det där om en som är tystlåten, bor ju också i lägenhet.. Om du fick fler värdefulla tips så tas dom tacksamt emot 🙂 Härlig löpning du får till i fjällen, kan erkänna avundsjukan finns där 😉

    Malin 2013-08-13 08:52:08
    Svara
  • Kan tipsa om Elite trainers! Har själv den här och den går jämnt, bra och tyst:

    http://www.wiggle.co.uk/elite-supercrono-power-fluid-elastogel-trainer/

    Jag använder min mycket, har väl 40 träningspass på trainern hittills i år, merparten i våras innan utomhussäsongen började… Men kör kvalitetspass på den nu också, spec när det regnar ute som idag. 😉

    Sara Molin 2013-08-12 21:36:00
    Svara
  • Ja klart du ska ha en trainer Sara, kommer bli grymt!

    Andreas: haha, rätt roligt. Är ju precis den trainern jag har där på bilden. Älskar min Kurt!

    Karin Tri 2013-08-12 21:10:30 http://karintri.com
    Svara
  • Ett tips är en trainer som heter Kurt Kinetic Road Machine. Grym trainer som inte behöver ström och som har livstids garanti. Para ihop den med en kadenssensor (Garmin CS-10), Ant+ sticka och trainerroad.com så har du allt du behöver för att kunna köra grymma pass inomhus hela vintern!

    Andreas 2013-08-12 18:01:52
    Svara
  • Tänkte på en annan grej, blir det några mer spinning klasser ihöst?

    pilla 2013-08-12 17:14:40 http://pernillabredolt.com
    Svara
  • Hej! Jag är en av dina trognaste podlyssnare ochvill tacka dig för all tid som du har inspirerat mig under tiden jag gått på mitt jobb (som jag är så vansinnigt trött på) längtar tills nästa pod så fort jag hört den senaste. Så. Jag vill egentligen bara tacka dig och fråga när nästa pod kommer? Ha det gott!

    Mikaela 2013-08-12 17:10:22 http://mikahela.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!