Indoor Walking

Det har varit en minst sagt regnig dag. Fast, i ärlighetens namn regnade det aldrig i Halmstad när vi lämnade. Men precis när vi körde in i nästa län så kom regnet – och det med besked. Sedan har det bara fortsatt och fortsatt. När vi kom fram till Stockholm hoppade jag i träningskläderna och begav mig mot Nordic Wellness Odenplan för att köra Indoor Walking och Vipr med Malmöinstruktören Johan.

Indoor Walking är jobbigt och ösigt och man kör på en mer avancerad form av crosstrainer. Johan satte ribban direkt med en laddad låt redan som uppvärmning och det blev bara än mer intensivt efter det. Rummet var kvavt och varmt och vi svettades som jag vet inte vad. Härligt! Mina fötter är inget fan av Indoor Walking för jag får nervkläm (Mortons) och lite ont men nu i efterhand har jag glömt av det. Efteråt körde vi Vipr. Inte min kopp med te, mest för att min kropp inte gillar det. Men det har jag också glömt såhär i efterhand. Det jag minns är en härlig träningskväll tillsammans med träningsglada vänner!

vipr concept

Johan, Jocke P, Annika och jag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Bra tajmat att köra inneträning på den regnigaste dagen hittills i sommar! (Iaf i Sthlm) Låter som ni hade en fin träningskväll!

    Karin Tri - triathlon 2013-07-31 11:56:36 http://www.karintri.com
    Svara
  • Jag älskar verkligen indoor walkning och crosstraining! Känns verkligen som om hela kroppen är med hela tiden tycker jag =) Och det bränner riktigt skönt i benen bara efter några minuter indoor 😀

    Tomorrow Means Today 2013-07-31 10:40:29 http://www.tomorrowmeanstoday.wordpress.com
    Svara
  • Så grymt bra köttat idag, tack Sara! Blev lite väl medryckt under IWn, vilket kändes sen ;P.

    Jag har troligen också Mortons neurom, och trodde foten skulle brinna upp under mitt första vikariepass här i Sthlm. Köpte ett par pelottinlägg dagen efter på Gå och Löpkliniken (Bauerfeind Korsika – 250 kr), och har inte känt av domningarna i tårna sen dess!

    Johan 2013-07-30 21:33:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!