Jobbigt & härligt

Jag har inte sprungit på över en vecka. Ja, egentligen inte tränat särskilt mycket alls faktiskt. Jag gick en powerwalk igår och en lite lugnare variant en av dagarna innan – men i övrigt har jag inte gjort särskilt mycket i träningsväg. Och det gör att träningen när man väl kör igång igen känns så oändligt mycket härligare. Som morgonens jogg: superkvavt och väldigt varmt innan åskvädret drar igång här i Halmstad. Men ändå f.a.b.u.l.o.u.s! Jobbigt? Ja som tusan! Gick det fort? Nej för helvete. Men som vanligt springer jag mina morgonjoggar utan koll på siffror. Jag gillar dem bäst så. Känslan av att få röra på sig är ändå oslagbar.

morning run halmstad 1adidas adizero boostTights // Craft

Tröja // Casall

Skor // Adidas Adizero Adios Boost

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • […] var allmänt fantastisk. Jag började ju med den här morgonjoggen och avslutade med den här dosen träningsglädje. Men därimellan gjorde jag fler fina saker. […]

    En riktigt fin dag | Träningsglädje 2013-07-29 10:09:27 http://www.traningsgladje.se/2013/07/en-riktigt-fin-dag/
    Svara
  • Supersnygga dojjor! Jag springer också mina morgonrundor utan koll på tiden. Troligtvis går det väldigt mycket långsammare än annars, men det gör inget, det är njutning ändå! Frukostsmoothien är extra god efter en runda i sommarmorgonen 🙂

    Åsa 2013-07-29 08:42:46 http://www.herboftoday.blogspot.com
    Svara
  • Bästa: sjukt bra!

    Jeanna: det är så mycket prestation i allt annat i livet så det räcker

    Frida: hmm, svår fråga det där. det gäller nog att på riktigt inse att träning bryter ner och att vila bygger upp. kanske är det där man måste börja – med den faktan. och att våga vila just därför. och att våga lyssna på sina känslor och göra något åt dem. ibland kan det vara så att man innerst inne vet att det man gör inte är bra – men att man verkligen måste lyssna för att kunna göra den där förändringen för att bryta mönstret.

    Elin: tusen tack, kommentarer som denna gör mig väldigt väldigt glad

    Alexandra: just do it! börja med en kvart från huset (blir automatiskt en kvart hem sedan) och var nöjd med det. eller bara 10 minuter (och 10 min hem). det räcker. det är jobbigast att komma ut. när man väl är ute är det oftast lättare… 😉

    admin 2013-07-28 22:47:00
    Svara
  • Har inte sprungit på en vecka jag heller, det har varit för mysigt i solen och alla härliga sovmorgnar ;)! Hjälp, jag vet att det blir tungt!!!

    Alexandra/Dietandthecity 2013-07-28 21:35:29 http://dietandthecity.wordpress.com/
    Svara
  • Du ser så lycklig ut hela tiden…och jag blir glad av att kika in här =) det ska du veta!

    Elin 2013-07-28 21:26:54 http://@theelinjakobsson.instagram
    Svara
  • Hej!Har under ett tag följt dig och tycker du har en mycket inspirerande blogg som jag tycker ha mera fokus på träningen i sig och inte bara utseende som lätt verkar bli då andra skriver.

    Min största fråga är hur du hittar en balans i allt. Jag älskar att träna men mår dåligt då jag inte gör det, ibland vet jag att det blir för mycket träning och jag borde vila men kör på och såklart kommer skadorna på köpet.
    Hur allsidigt tycker du man ska ha då de gäller träning, tänkte mest kondition och styrka mm!

    Tack för att du inspirerar!

    MVH/Frida

    frida 2013-07-28 16:32:10
    Svara
  • Jag har smittats av dig och slopat siffrorna, det är fantastiskt! Jag upplevde omvärlden förut också, men fokuserade på tiden. Nu hinner jag titta och känna mer. Tänk att det ska spela sån roll!

    Jeanna 2013-07-28 16:29:25 http://Minatraningstajts.se
    Svara
  • Bästa skorna…älskar dem!

    Helena 2013-07-28 15:50:31 http://www.healthbyhelena.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!