Älskade semester

Älskade fina sommar. Och semester. Jag gillar dig. Men, du är inte alltid så enkel att handskas med. Du tar ju slut! Lite som en vacker bukett med blommor i en vas. Och fastän livet fortgår med nya äventyr och fler härliga dagar även efter din existens så är det med en ömsint dos ångest jag spenderar tid med dig. Svär över mig själv när jag räknar ner dagarna för vad spelar det för roll när livet bjuder på så mycket fantastiskt hela året om man bara vågar släppa in det och ta tillvara på chanser och möjligheter och ibland också kanske utmana på eget bevåg.

Med det sagt så är det sista lördagen i Halmstad på ett tag. Och imorgon sista söndagen. Sedan sista måndagen och då även sista veckan på semestern. En del av mig vill trycka på paus. En annan del vill spola framåt till nya roligheter. För ja – det blir ju massor av det. Livet är ju till för att levas liksom, eller för att återge ett favoritcitat om livet som jag delar med Grabben ”det här är inget genrep vad jag vet”.

I september åker jag hur som helst till Playitas med ett kompisgäng för att uppleva lite mer semester. Ja, ni läser kanske deras bloggar också så ni får lista ut vem som ska dit. Det blir semester, strand, sol och träning. Det ska bli härligt! Och det gör på det stora hela inte så ont att sommarsemestern snart är till ända – det kommer ju mer!

Fram tills dess ska jag springa lite i alperna en vecka – men jag kommer också spendera en hel del tid i fjällen. Ja, typ all tid faktiskt. Det var ju det där med att tillvara på möjligheter och utmana det ibland…


sara 53

Klädd för powerwalk – enda gången på semestern som vindjackan (Craft Featherlight) åkt på

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Så sant som det är sagt. Precis så där kände jag. Var är pausknappen? Du beskrev det så otroligt bra. Dina ord hjälpte mig att komma ihåg att inte bara leva för semester, att komma ihåg att hela året kan bli lika fantastiskt.

    Tack!

    Elaine 2013-08-01 11:48:42
    Svara
  • Halmstad verkar så fint så jag hoppas jag kan åka med mannen dit & uppleva dess fina stränder du visat upp (Elekios huvudkontor ligger där).

    Du har mycket att se fram emot – bra när semestern går mot sitt slut. Playitas är fint & kanonbra för träning i kombination med sol. Vi har varit där för ett par år sen – jättefint 🙂

    Kram på dig snygging!

    Anna -Trend o träning 2013-07-28 07:42:10 http://www.trendotraning.se
    Svara
  • Om du visste hur lika vi tänkt de senaste dagarna (och kanske alla andra i detta mörkerplågade land? 😉 )! Det är som att varje underbar stund kommer med ett vemod. Kanske är det åldern..? Nu måste jag varna för nästa mening – men det hemska är att jag denna sommar också börjat tänka på att antalet somrar inte är oändliga. Men det är mest positivt – jag har verkligen, verkligen njutit och tagit in varje plats på ett helt annat sätt också. Att jag känner mig som farmor som alltid sa ”man får ta en dag i sänder, man vet aldrig hur länge man tultar omkring här” får jag liksom ta 😛

    Pigg&Duktig 2013-07-27 22:13:50 http://www.piggochduktig.wordpress.com
    Svara
  • Tokgillar också den här tiden på året och har god lust att klämma på pausknappen (alldeles speciellt mycket detta år). Men sen vet jag att jag kommer att uppskatta hösten när den kommer också, liksom vintern, bara den inte blir sådär jätte lång, och sen våren.

    Snorkkis 2013-07-27 16:15:10 http://www.snorkkis.se
    Svara
  • Håller med. Det finns mycket som väntar men ändå lockar det att trycka in pausknappen just nu. Det här är liksom min årstid och jag njuter varje sekund av värmen, ledigheten och friheten. Allt blir så mycket enklare just nu. Och den här sommaren slår ju alla väderrekord. Kan bara älska det!

    Anna (orka mera) 2013-07-27 16:12:12 http://piggelina.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!