Några dagens!

Dagens frukost: smoothie, grov smörgås med keso och avokado och en kaffe – på Tillsammans.

Dagens väder: sjukt varmt och solsken – precis som i princip alla andra dagar på min semester. Oddsen på det? Jag älskar den här sommaren!

Dagens strand: Lynga, inte lika länge som igår dock.

Dagens enda to do: lämna in cykeln för lite kik på Sportson Halmstad. Älskar att de fixar till grejer typ på studs. Fick sms om att allt var klart 3 timmar efter inlämning.

Dagens shopping: 2 gigantiska vattenmeloner – fick plötsligt sug när jag låg på stranden.

Dagens outfit: baddräkt från Speedo Sculpture-serien. Älskar snittet och detaljen i ryggen.

Dagens bok: Innan floden tar oss. Gårdagens bok hette Stål. Jag gillar böcker som består av livsöden i en rätt bister samhällsskildring. Det värsta jag vet är romantiserande av verkligheten, i böcker och på film. Ändå är det just det sista jag söker i livet – samtidigt som jag i allra högsta grad är medveten om verkligheten. Märkligt det där. Ska nog podda om det en vacker dag!

Dagens hälsostatus: okej. Det är bara för att jag är en tränande människa som jag märker att det inte är på topp. Jag har inte ont i halsen – men jag känner min kropp tillräckligt väl för att förstå att jag inte ska träna. Det kommer fler träningsdagar. Imorgon. Och dagen efter det. Och efter det. Och efter… ja ni fattar!

Speedo sculpture 1

Sportbränna! Och Speedo Sculpture!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • […] dagen och jag har fått en klassisk sportbränna. Ryggen har jag bättrat på en hel del sedan den här bilden och numer har jag även märken från tightsen som slutade strax under knäna. Oh […]

    Sista dagen | Träningsglädje 2013-09-08 23:32:12 http://www.traningsgladje.se/2013/09/sista-dagen-2/
    Svara
  • Precis som den ska vara, brännan alltså!

    Jennie 2013-07-24 17:18:20 http://www.traningsnarkomamman.com
    Svara
  • Snygg rygg! (Och brännan SKA ju vara lite sådär på sommaren! 😀 )

    Och oj, vad jag känner igen, ”hälsostatus: okej”. Haft så större delen av de senaste två veckorna och varit lagom bitter för att inte kunnat springa/cykla var och varannan dag. En ”icke-tränande” människa skulle dock inte tänka på det. Ligga i solen och flanera på bryggorna går ju alldeles utmärkt. 😉

    Malin 2013-07-23 18:28:38 http://www.malinstang.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!