Bästa idrottsstaden

Den här dagen började med moln och slutade med strålande solsken. Men den var faktiskt riktigt bra redan från början!

Eftersom det var molntråkigt ute bestämde jag mig för att sova länge. Vaknade till jordgubbsfrukost och föreslog backintervaller för Grabben som sa ja utan att tveka. 5 vändor uppför en skidbacke (89 kvar) senare var maxpulskvoten nådd och vi åkte vidare på utflykt.

Vi blev förmodligen dagens bästa kund på Särdals Kvarn där vi köpte sylt och te och grejer (jag bunkrade upp inför hösten!) och sedan körde vi vidare mot Äppelgården i Slöinge där vi fikade i äppellunden. Det var ungefär då som solen så lägligt började skina extra mycket. Så vi åkte mot några vänner som satt på terrassen på Solgården i Tylösand – vi kom dit lagom i tid för after beachen och bandet spelade i en ring för ikväll är det fight night på Tylösand. Vi satt där ett tag och pratade sommar och höst och allt därimellan och sedan åkte vi hem och åt middag på balkongen. Ett stenkast från oss spelar Sverige mot Italien och Halmstad är verkligen en av sveriges bästa idrottsstäder!

gräsmatta 1

äppelcafé slöinge 3 äppelcafé slöinge 5

äppelcafé slöinge 1

äppelcafé slöinge 2solgården tylösand 1

solgården tylösand 2

världens bästa lägenhet halmstad

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • […] är nog många som liksom jag följer Träningsglädje-Saras blogg, och en liten extra bonus för mig med den är när det kommer Halmstadstips. Här har vi […]

    Prins Bertils stig och långdistans-comeback | Life of Lisa - feat. Stella By Stardust & Miracle Max 2013-07-16 23:32:50 http://stellabystardust.wordpress.com/2013/07/16/prins-bertils-stig-och-langdistans-comeback/
    Svara
  • Efter 12 år med semester i Halmstad varje år (svärföräldrar med stiga, förstås) börjar jag så sakteliga känna staden (alldeles för sent!) tack vare alla dina tips. Sprang idag riktigt långt på prins Bertils stig för första gången inspirerad av tidigare inlägg från dig och jag fortsätter suga i mig av tipsen.
    Särdalskvarn var vi på igår, grymt mysigt!

    Life of Lisa 2013-07-16 23:19:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!