Paj med mindre socker

Paj är gott – också utan sockerchock och glutenklister. Kvällens variant var gjord på rabarber som jag lagt i botten av en form och pudrat kanel på. Sedan bredde jag över ett lager äppelmos som funkade fint som sockersubstitut. Smulpajdegen gjorde jag på fiberhavregryn, kanel, vaniljsocker och (massor med) kokos som jag blandade ihop med smör. 20 minuter i ugn senare var pajen färdig att serveras och ätas på solvarm altan.

hälsingland 27

hälsingland 31

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Det är alltid lika kul att besöka din blogg. Du tar så otroligt fina bilder och din träningsglädje smittar verkligen av sig. Din blogg är helt klart den bästa träningsbloggen för mig. Kram på dig!

    Malin Rosén 2013-07-03 16:22:45 http://senseworkout.se
    Svara
  • Åh, vilken tur att jag hittade till din blogg! Du verkar ha det som jag letat efter här, träningsinspiration och livsglädje 🙂

    Jag lagade också en en nyttigare paj igår http://herboftoday.blogspot.com/2013/07/gardagens-paj.html

    Recepter hittade jag på Emma Barremyrs blogg, hon bakar en massa smarrigt 🙂

    Åsa 2013-07-02 11:10:58 http://www.herboftoday.blogspot.com
    Svara
  • Hej Sara!
    Ser supergott ut, jag lånade din bild och skrev ett inlägg om detta.

    Hälsningar Anna.

    Snygga Muskler 2013-07-02 10:55:49 http://snyggamuskler.se
    Svara
  • […] som älskar goda pajer? Ingen sommar utan paj och helst ska det vara med extra mycket vaniljsås. Träningsglädje tipsar om sina goda pajer som hon bakar med bara en liten del […]

    Snygga Muskler – Smarrig rabarberpaj utan sockerchock 2013-07-02 10:52:46 http://www.snyggamuskler.se/?p=30244
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!