Kungsholmen Runt

Imorgon åker jag till nordligaste Norge för att spana lite på midnattssolen. Och dessutom tänkte jag passa på att springa lite under den i Midnight sun marathon. Alla klassiska sträckor erbjuds och jag är anmäld till ett halvmarathon.

Eftersom det känns som att det var en evighet sedan jag sist sprang ett ordentligt pass så tänkte jag att det liksom kunde vara dags. Runt lunchtid snörade jag därför på mig skorna, satte lurarna runt (japp, bokstavligt talat) och begav mig iväg för 1 mils löpning runt Kungsholmen. Himlen såg mörk ut och på Norr Mälarstrand träffade jag Helena och vi diskuterade lite om jag sprang bort från molnen eller mot dem, men efter vårt möte hade jag bara sol över huvudet så det besvarade ju frågan.

Rätt tidigt från start tyckte jag att det kändes rätt så jobbigt och jag höll nog lite högre fart än vanligt. Jag hade som mål att vara hemma innan podden jag lyssnade på var slut och jag hann både gå en hel del och även hämta grejer i bilen innan ljudet dog ut. Ett bra pass med andra ord. Nu ska jag packa och vara glad resten av den här dagen.

kungsholmen runt 2

Klassisk Hollywoodlöpare! Alltså, jackan från Craft är ju löpning ”på riktigt” men kepsen – och LURARNA! Funkar däremot ypperligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Sara: nä, svetten torkar inte in i dem utan stannar liksom utanpå. funkar fint!

    admin 2013-06-19 22:47:29
    Svara
  • Ska bli spännande att läsa om loppet sen 🙂

    Pernilla 2013-06-19 07:03:48
    Svara
  • Tycker outfiten är sjukt cool, men jag undrar om det inte känns lite äckligt med hörlurarna? Känns som om sådana är sköna och snygga att ha när man springer, men att de blir äckliga/förstörda av all svett. Eller?

    Sara 2013-06-18 22:43:26 http://finaprickar.blogspot.com
    Svara
  • Åh vad kul…innan jag ens läste det här skrev jag precis i mitt blogginlägg om att du såg glad ut. Det stämde visst! 😀

    Helena 2013-06-18 18:22:29 http://www.healthbyhelena.com
    Svara
  • Härligt med midnattssollöpning. Och längre norrut är det ju verkligen galet ljust – solen är bara ner och doppar tån i vattnet innan den börjar stiga igen.

    Snorkkis 2013-06-18 18:19:04 http://www.snorkkis.se
    Svara
  • […] och ett minst lika bra sätt att rensa huvudet efter arbetsdagens slut. Idag stötte jag på Sara på vägen hem, och hon såg lika lycklig ut som jag kände mig och jag konstaterade att sommaren […]

    Gå ut! « Health by Helena 2013-06-18 18:18:23 http://healthbyhelena.com/2013/06/ga-ut/
    Svara
  • Härligt med lunchlöpning! Fy, packa står på min att göra lista för dagen också. Alltid lika tråkigt!

    pilla 2013-06-18 14:52:51 http://pernillabredolt.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!