Multibalance trainer

Igår var jag på bröllop. En strålande fin dag med ett brudpar som sken ikapp med solen och en härlig kväll med mat, fest och skratt. Vi åkte hem på kvällen eftersom Grabben hade ett uppdrag på söndagsmorgonen som innefattade löpning och eftersom han skulle upp – så kunde jag lika gärna också gå upp. Så jag bokade in en catch up med Annika strax efter 8.

Jag tog med mig min Casall multibalance trainer och gick ner till Rålis för morgondejt. I det lilla minigymmet som finns där kan man enkelt fasta allehanda träningsredskap i de ställningar som står säkrade i marken och jag har sett andra träna med TRX där förut. Jag gjorde några enkla övningar och fick till lite benböj, utfall och pistols. Det sitter i en hel del träningsvärk i ryggen sedan boxningen i fredags så jag valde med avsikt övningar som tränade andra kroppsdelar. Som vanligt är min träningsvärk värst 2 dagar efteråt…

När jag kände mig klar med min styrketräning så tog vi en lugn promenad längs med Riddarfjärden. Solen sprack upp, värmen blev påtaglig och hela Stockholm brast ut i ett sommarleende.

träning rålambshovsparken 2

träning rålambshovsparken 3

träning rålambshovsparken 4

träning rålambshovsparken 5

träning rålambshovsparken 6

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åhh, jag skulle vilja vara din vän…
    Ingen av mina vänner skulle någonsin vilja köra morgonträning ute med mig en söndag.. 🙁
    Hoppas du får en fortsatt fin dag!!

    Anna . P 2013-06-16 13:15:59
    Svara
  • En helt oslagbar start på söndagen..!

    Helena 2013-06-16 11:53:09 http://www.healthbyhelena.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!