Casall HIT

Imorse presenterade Casall sitt nya koncept HIT: high intensity training. Det var lika mycket fokus på träning som utrustning och kläder och för träningsfantasten är HIT ett himmelrike. Kul träningsredskap som gör passet både tufft och roligt.

Casalls visningar är någonting utöver det vanliga: snygga, proffsiga och inspirerande. Ett fantastiskt danscrew med Jennie Widegren i spetsen framförde en mashup mellan träning och dans och akrobatik som var riktigt häftigt och som förstärkte budskapet med HIT: rolig och tuff träning som ger resultat.

Högintensiv träning är inget nytt men det som Casall kommer med genom HIT-konceptet är tillgängligheten för alla att träna oberoende av gym eller träningscenter. I serien finns till exempel sandsäckar, slädar att dra, fallskärm att springa med, viktväst och olika slags rep och grejer. Redskapen erbjuder bra förberedande träning för många olika typer av idrotter och kommande prestationer och erbjuder definitivt en utmaning både konditions- och styrkemässigt.

Jag lämnade Casallvisning superinspirerad och träningstaggad. Och dessutom i taxi eftersom jag passade på att låna hem många av redskapen. Jag hoppas kunna testa dem i Halmstad nu i helgen!

Casall HIT lanseras i butik i september och kompletteras då också med en Casall HIT-app så att man får inspiration om vilka övningar man kan göra med respektive redskap. Casall har sedan tidigare träningsappen Casall T.O.D.

CASALL HIT 1

CASALL HIT 2

CASALL HIT 4

CASALL HIT 5

CASALL HIT 6

CASALL HIT 7

CASALL HIT 8

CASALL HIT 9

CASALL HIT 10

CASALL HIT 11

CASALL HIT 13

CASALL HIT 14

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Hej! Snyggt! Får jag låna en av bilderna? Var med och dansade i showen. 🙂
    Mvh Nathalie

    Nat 2013-06-08 23:49:06
    Svara
  • Det är lite 80-tals feeling över det hela… Det låter som en träningsform jag skulle gilla. Undra hur lång tid det tar innan den hittar till ett gym nära mig?

    Nellie 2013-06-08 22:17:22 http://www.flyinghippo.se
    Svara
  • […] delen, träningsdelen kommer senare ikväll. Vad andra säger om eventet kan du läsa hos bla  Träningsglädje – Trend och träning -Jenny – Helena – Sparkibaken Lollo […]

    OM ATT TA UT SVÄNGARNA DEL 1 | Minialthini 2013-06-06 11:32:59 http://minialthini.se/2013/06/06/om-att-ta-ut-svangarna-del-1/
    Svara
  • Anneliten: nä, inte ställningen på bilderna och inte allt allt allt annars heller – Casall levererar också utrustning till gym och sådant

    Träningsglädje 2013-06-06 08:32:15
    Svara
  • Som sagt – din kamera är bättre 😉

    Håller med om att det var en superinspirerande show. Grym helt enkelt! Och kul att se dig för en snabb pratstund.

    Njut & ha det skönt på Bästkusten!

    Anna -Trend o träning 2013-06-06 07:57:56 http://www.trendotraning.se
    Svara
  • Är det meningen att man ska ha alla de där grejerna hemma?

    anneliten 2013-06-05 23:50:37 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
    Svara
  • Löjligt starka tjejer…det var verkligen en fröjd för träningssjälen!

    Helena 2013-06-05 21:54:33 http://www.healthbyhelena.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!