Ursvik Extreme

Härliga, varma, soliga fredag – du höll på att ta kål på mig! Det började fint med gråmulet väder och riktigt bra frukost på Nybrogatan 38. Några timmar senare befann jag mig i Ursviks motionspår. Värmen nästan kokade i spåret och sommardofterna lekte runt omkring mig. Det gjorde myggen med när jag stannade för att ta av mig jackan och fäste den i ett band runt höften. Smart grej som jag för första gången använda. …det är först nu jag fattar hur praktiskt det är!

Jag sprang Ursvik Extreme 15 km och jag skulle behövt en liten kiosk att köpa vatten i någonstans strax efter hälften. Förra gången jag sprang långpass i sådan värme var på Öland och då började jag tänka på champagne. Den här gången fortsatte jag mina kilometrar och tog sedan vägen förbi en bensinmack och köpte en liten, liten mjölk och vatten.

ursvik motionsspår 1

ursvik motionsspår 2

ursvik motionsspår

Jacka som stoppades i egen ficka // Craft PR Featherlight – med dragkedja i samma gula färg som tröjan

T-shirt // Casall – gul!

Skor // Lätta terrängskor från Icebug – med snörning i samma gula färg som tröjan. Matchy!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Värme och löpning har jag inte lärt mig kombinera ännu… Tacka vet jag regn. Till och med snö och hagel är att föredra framför värme! 🙂 Bra jobbat i hettan!

  Nellie 2013-06-01 22:57:06 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Härligt! 😀 Jag väntade med min springtur idag tills värmen hade lagt sig lite (eller ganska rejält, klockan var tio ^^) men då hade jag istället ätit för mycket innan och mådde illa av det istället ^^ men men, det blev 7,5km i alla fall 🙂

  Anna 2013-06-01 00:48:45 http://annamarialouiseholm.blogg.se/
  Svara
 • Hej Sara!
  Det här är den absolut bästa tränings- och hälsabloggen jag har läst någonsin! Jag är så himla glad att jag hittade hit! Ville bara säga tack!

  Sara 2013-05-31 23:19:28 http://yogaspirit.se/wordpress/
  Svara
 • Pilla: Nä, just nu gillar jag att inte ha grejer i själva öronen. Är inne i period då jag vill ha allt utanpå liksom.

  admin 2013-05-31 18:03:57
  Svara
 • Är det inte oskönt att springa med så stora hörlurar (och varmt)?

  pilla 2013-05-31 17:57:35 http://pernillabredolt.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!