Styrka

I morgon stänger SATS Fridhemsplan för att åter öppna igen den 5 augusti. Gymmet ska renoveras och det är väldigt välbehövligt! Det ska bli roligt att se slutresultatet – det kommer säkert att bli kanon! Såhär sista kvällen som det höll öppet var det rätt mycket folk där. Jag tycker generellt att det är lite tunt med såväl SATS-gym som andra bra gym på Kungsholmen. De 2 SATS-gym som finns ligger nära ST Eriksplan och sedan finns 1 i Stadshagen. Jag skulle önska ett riktigt bra gym på Hantverkargatan ner mot Kungsholms torg typ.

Jag hade en grundplan för hur jag skulle köra men anpassade det lite efter vilka redskap som fanns och lite nya idéer som hoppade in i huvudet när jag väl var på plats. Jag körde:

 • Axeldrag till hakan + axellyft framåt i superset
 • En magrotationsinspirerad övning som vi körde på TRX rip
 • Rodd i TRX + armhävningar i TRX i superset
 • Axelpressar + axellyft åt sidan i superset
 • Benböj med medicinboll med axelrotationspress, typ
 • Planka på medicinboll

Efter det där smet jag in på ICA och köpte varmrökt lax och ruccola, babyspenat, sockerärtor och gurka. Av det blev det en strålande god sallad. Nu ska jag hänga i soffan resten av kvällen!

varmrökt lax sallad

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Oh no, stänger de Fridhemsplan det fanns ju en svinbra crosstraining där som jag precis upptäckt. Fast får hoppas de fixar ventilationen till hösten eftersom det alltid är bikram pass där

  pilla 2013-05-31 08:45:40 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Superset…?

  Maja 2013-05-30 22:09:24
  Svara
 • Salladsmagi! Mums!

  Fyscoachen 2013-05-30 21:38:53 http://www.fyscoachen.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!