Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Elin: yey!
Molly: ja, havre är inte alltid glutenfritt – beror på vad mer som mals i samma rum eller verktyg eller vad det nu är. är man allergisk är det naturligtvis viktigt (så jag har förtydligat) men äter man pga man rent generellt vill undvika gluten så är det rätt så marginellt. det är ur det perspektivet många idag väljer att äta glutenfritt. är man allergisk så vet man förmodligen om det där med havret.
Hej!!! Glutenfritt blir det bara om du använder sempers rena havre. OBS!!! Viktigt att veta före man skriver att något är glutenfritt!!!
Jag hade alla ingredienser hemma, vilket aldrig händer när jag ska spontanbaka! Goda blev de också, såpass att 2 av 3 barn inte ville sluta äta (och de kan vara lite petiga ibland). Tack för tipset! 🙂
Lisen: man kan nog ha i allt möjligt, testa kokt sötpotatis eller mosad banan! fast man kanske måste ändra lite på hur mycket av det andra man har i då! eller du, testa riven morot!
Lisen: hahahahaha läst nu – har ändrat!
Har du forslag til noe annet enn eple å ha i? Gulrot, kanskje?
Oh nej, kläck inte äggen, knäck dem istället! 🙂 Kläckta ägg är alldeles för söta.