This is it!

Vänner. Nu kör vi. In i kaklet. Fram till Åre. Uppför och utför. I regn. Och förhoppningsvis lite solsken. När det känns jobbigt ska jag tänka på en liten tjej som heter Elsa. En liten tjej som också kämpar. Inte på cykel, utan för sitt liv. Det jag gör på cykeln är stort för mig – och förhoppningsvis kan det bidra till något bra för Elsa. Men också för många, många andra barn som också kämpar.

Jag kommer att skänka 1 krona för varje kilometer jag cyklar till det här. Klicka på länken och ge en slant du med. För att cancer drabbar oss alla. Och för att barncancer berör. Ge en peng istället för latten eller glassen du tänkt köpa. Eller gör både och. Att dela med sig är fint. Att göra något för någon annan är stort. Så vänner, nu kör vi. Vi!

sara rönne cyklar till åre

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!