Långholmen

Stockholms närmsta terränglöpning finns på Långholmen men hit är det otroligt nog fantastiskt få som hittat. Det var inte särskilt trångt på stigarna ikväll däremot hade en och annan husbil redan hittat till campingen precis intill Västerbron. Det gäller att passa på att springa här nu innan den ordentliga värmen slagit till för då kantas hela Långholmen av fyllepicknickar så sommartid funkar morgonjoggar bäst på den här lilla ön.

långholmen löpning

långholmen rålis löpning

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • …haha, jag som bor i norrland har faktiskt varit på Långholmen en gång…på just fyllepicknic 😉 numera skulle jag gilla joggandet mer och välja en löptur istället! Underbara bilder du har på bloggen och jag trivs här så förbaskat bra, en av mina största inspirationskällor just nu! TACK!

    //pia

    baramittlillahem-pia 2013-05-16 06:58:40 http://baramittlillahem.tumblr.com
    Svara
  • Alltid lika härliga och lyckliga bilder!

    fight4fit 2013-05-15 22:01:28 http://fightfit.blogg.se
    Svara
  • Hej! Ville bara tacka för din otroligt fina och kloka blogg och dina härliga podcasts. Lyssnade på dig påväg hem från föreläsningen idag och insåg att jag aldrig kommenterat i din blogg trots att jag tycker att du är grym. Så det var nog mest bara det jag ville säga. Tack liksom. För att du är du och för att du delar med dig. Ha en skön kväll 🙂

    Helena 2013-05-15 20:44:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!