Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Ser supergott ut! Hur många kcal innehåller en portion glass? 🙂
Ser supergott ut! Hur många kcal innehåller en portion glass? 🙂
Nåt annat som är skitgott är att vispa äggvita så att det blir som fluff, i med Steviaströ och Mosa kiwis och in i frysen! Kiwi-sorbet nästan :3
Nåt annat som är skitgott är att vispa äggvita så att det blir som fluff, i med Steviaströ och Mosa kiwis och in i frysen! Kiwi-sorbet nästan :3
Herre min jösses vad gott det ser ut – ska testas!
Herre min jösses vad gott det ser ut – ska testas!
Smask! och jag tokgillar dina skålar. De är så himla fina 🙂
Smask! och jag tokgillar dina skålar. De är så himla fina 🙂
Hej Sara. Jag måste bara säga att din blogg är den mest inspirerande blogg jag någonsin läst. Du verkar som en helt fantastisk person och jag önskar dig all lycka i livet. Tack för att du skänker mig glädje i varje litet inlägg!
Hej Sara. Jag måste bara säga att din blogg är den mest inspirerande blogg jag någonsin läst. Du verkar som en helt fantastisk person och jag önskar dig all lycka i livet. Tack för att du skänker mig glädje i varje litet inlägg!
Jättegott! Attans att jag har slut på frysta bananer!
Jättegott! Attans att jag har slut på frysta bananer!
och ag läste det i senaste ICA tidningen för ca 30 min sedan!
och ag läste det i senaste ICA tidningen för ca 30 min sedan!
Superenkelt. Mums!
Superenkelt. Mums!
Mumsfillibabba! Testa med mandelsmör och kakao. Och toppa med lite hackad mörk choklad och hackad mandel:-)
Mumsfillibabba! Testa med mandelsmör och kakao. Och toppa med lite hackad mörk choklad och hackad mandel:-)
Brukar också! Gött!
Brukar också! Gött!
Det receptet såg jag precis i en annan blog också – It´s a sign!
Det receptet såg jag precis i en annan blog också – It´s a sign!
Ett till tips är att mixa skivad frusen banan med silkestofu, dadlar och kakao. Super gott! Som nyttig chokladpudding =)
Ett till tips är att mixa skivad frusen banan med silkestofu, dadlar och kakao. Super gott! Som nyttig chokladpudding =)
Det där är så galet gott! Behövs ingen ”vanlig” glass när man kan äta bananglass :). Min favorit är att toppa med kokoschips och kakaonibs.
Det där är så galet gott! Behövs ingen ”vanlig” glass när man kan äta bananglass :). Min favorit är att toppa med kokoschips och kakaonibs.