Sportgastein

Det är Åsa-väder här nere. Lite bitigt och lite rough, Sådär så att man känner att man lever. Det finns (ju) inget dåligt väder – bara dåliga kläder…

Vi hade sällskap av en pistmaskin i spåren. Även om vi åkte på det korta spåret så blåste det snabbt igen och då kom pistmaskinen väl till pass. Vi nötte teknik utför och uppför. Jag måste balansera mig bättre på skidorna och jobba mer med tyngdöverföring och komma upp med höften.

Allra roligast var utförsåkningen med en och annan face plant. Spåren är rätt så lösa och snön väldigt mjuk – och djup. Jag lyckades hålla mig på benen men mannen framför fick borsta snö ur både öron och skidglasögon…

På händerna har jag de där vantarna från Craft jag skrev om. Funkade fint! Men var tvungen att komplettera Craft Active Extreme underställ och Craft Storm Jacket med min dunjacka från Marmot för att hålla värmen. Även om det inte är kallt i luften så är vindarna luriga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • GUUUD vad härligt det ser ut!!!

    Alexandra/Dietandthecity 2013-01-16 21:13:45 http://dietandthecity.wordpress.com/
    Svara
  • Ser bitigt och härligt ut. Drömmer mig bort till fjällvärlden. Till min glädje snöar det i alla fall här hemma. Annars saknar jag fjällivet så otroligt mycket just nu.

    Åsa 2013-01-15 16:04:36 http://ehrnholm.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!