Bad Gastein

Jag är i alperna på resa med både jobb och semester. Bra kombo! Jag har åkt ner med STS Alpresor och bor på Salzburger Hof – den stora alpklassikern. Den här veckan är det temavecka med fokus på längd och Håkan Westin, som vunnit Vasaloppet 2 gånger, är här som tränare. Jag ser fram emot att vara med på förmiddagen i morgon och få lite teknikträning, det är ju lite frustrerande när 3 mil Tjejvasa känns jobbigare än 55 km ultralopp i terräng. Jag ska bara se till att valla om från -22 till någon enstaka minusgrad…

Just här i Bad Gastein har Ingmarie varit löpcoach på STS Alpresors temaveckor med inriktning mot löpning och det verkar vara himla fint. Just träningsresa på tema löpning kan du åka på alldeles snart i april på Hotell Tylösand men jag skulle inte tacka nej en sommarvecka här nere (även om jag kan tycka att det känns lite enklare att springa än att vandra ibland – eller vad säger ni Funrun och Freddie som är erfarna Swiss alpinelöpare?)!

Saker som jag hunnit med sedan jag landade i Salzburg i eftermiddags är: 1) blicka ut över mäktiga alptoppar från en taxibil – kan man någonsin se nog av mäktig natur? 2) Träna en funktionell coreklass Friskis style – kändes faktiskt lite mer effektiv än denna nymodighet. 3)  Äta 5-rätters. 4) Gjort sjukt många länkningar i och med detta blogginlägg.

Utsikt från mitt hotellrum

Träningsoutfit. Matchade lila och loose fit från Nike med bronze från Casall

Sista rätten av 5: pannacotta

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • 🙂 Fiiiiint!

    Ingmarie 2013-01-14 23:31:08 http://blog.nemonisimors.com
    Svara
  • Å – härligt!! En del fina minnen från Salzburger Hof – var där på reseledarkurs för 139 år sen. Typ. Sjukt kul, sjukt god mat redan då och sjukt lite snö. Men det brydde vi oss inte om.
    Ha en härlig vecka, ditt jobb skulle man haft …
    🙂

    Anna 2013-01-14 23:27:13 http://annamarkelin.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!