I en BMW på väg mot fjällen!

Jag sitter i en sprillans ny BMW på väg mot Ramundberget. Födelsedagsfiraren Sofy, som fixar skidresan, har ordnat med allt från transport till liftkort. Hur bra! Bilen är lika vit som snön utanför (ja, vi har hunnit en bit norr om Stockholm) och utrustad med X-drive och andra bra vinterväglagsegenskaper. Min egen bil (Mini Coopern) är ingen fjällbil direkt och den börjar bli till åren. Eftersom jag är på spaning efter något nytt så ska det bli kul att testköra något annat (även om Mini är en del av BMW-familjen). Jag är på jakt efter en aktiv, rolig, snygg, nätt liten bil som också kan husera snygga racercyklar, snabba längdskidor och vassa alpinlagg.

Inte nog med ovan – i morse var jag(!) uppe i tid och tränade ett lugnt pass på InMo. Jag hade förvisso inget val – Åsa och Viktor kom och plockade upp mig och min packning 6.30 och sedan åkte vi mot gymmet. Det blev ett lugnt pass med lite lätt konditionsträning och lite core och vet ni, jag måste verkligen börja ta mig utanför min comfort zone!

Tröja // Craft. Tights // Casall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Susanne: mmm. dags att ändra på det!

    StepUp: 😀

    Upp&Hoppa: helt klart!

    Gunilla: jajamen, sponsrade vilket har varit otroligt tydligt när jag länkat till de här lägret som ALLA var inbjudna till. dessutom är det väl så att sponsorgrejer sällan är dåliga? det är ju just då som sponsorer passar på att visa upp det allra bästa. jag tror att många personer upplevt spons i sina liv, bloggare eller ej. en provsmak av en ny produkt eller liknande. jag är glad över att få teståka bmw – eftersom jag är en potentiell köpare. och jag tror att de flesta som är med är glada över att ha samarbetspartners gått in så att priset på den här resan har kunnat hållas lågt (relativt) trots att så mycket ingått!

    admin 2013-01-11 18:02:35
    Svara
  • Måste bara fråga (för det börjar kännas rätt komiskt): BMW:arna är sponsrade va? Kollar runt på bloggarna och alla nämner bilmärket i sina blogginlägg, översvallande positivt. Vad hände med transparensen och att vara öppen om sponsrade inlägg? Bara undrar…

    Gunilla 2013-01-11 10:07:22
    Svara
  • Men hallå! Färdigtränad och allt, underbart. Den vita bilen är nästan snyggast! Fyrhjulsdrift for the win!

    Uppochhoppa 2013-01-10 10:33:52 http://Www.uppochhoppa.se
    Svara
  • Ha det så underbart!!!!

    Stepup 2 Fitness 2013-01-10 10:33:28 http://www.stepup2fitness.se/blogg
    Svara
  • Det där med Comfort zone. Det vet jag allt om 😉

    Susanne 2013-01-10 10:32:25 http://kostsusanne.blogspot.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!