Träningsresor

Träningsresor är trenden läser jag på SvD och det har jag också skrivit om tidigare (bland annat här). Bland de stora drakarna är det nästan bara Apollo som fattat grejen och snacket om Playitas har ju växt explosionsartat. Annika är där just nu och lever (tränar) loppan!

De större aktörernas frånvaro gör det möjligt för nischade företag att ta en bit av kakan. Monika Björn har kört flera yogaresor och släpper idag platserna till sin superexklusiva resa med yogafokus. Elitlöparen Petra Kindlund (som numer syns flitigt på SvD-Petras blogg) har startat löparresor till Kroatien och KarinTri är ledare på cykelresor till Mallorca.

Jag själv anordnade ju ett löparläger i Halmstad i september och det blir mer av den varan, information kommer inom kort så snart allt är paketerat och klart. Att träningsresa kan man göra på många sätt: boka ett lopp utomlands, boka till ett flyg och hotell – och kör. Eller dra ihop ett gäng kompisar och åk lite kortare bort och kör träningshelg. På så sätt finns det träningsresor för alla plånböcker.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Jag åker till Playitas om en månad, för andra året i rad. Den här gången blir det en soloresa, first time ever för mig. Playitas är ett helt fantastiskt ställe – jag älskar kombinationen sol, bad, njutning och TRÄNING!

    annajohanna 2013-01-05 21:54:53 http://annajohanna.wordpress.com
    Svara
  • 🙂

    Katten 2013-01-04 00:17:57
    Svara
  • Det bästa med träningsresor är att de inte behöver vara långt borta. När jag är hemma i Västerås brukar det kännas som träningsresa om jag har en långweekend. Egen träning och buffé (läs mammas kyl!)

    Annika - strongday.se 2013-01-03 19:45:27 http://strongday.se
    Svara
  • Yay – mera löparläger 😀 Väntar otåligt på mera info!

    Pernille 2013-01-03 16:04:45 http://persiljaspringer.blogspot.com
    Svara
  • Jag är på träningssemester nu, typ – om ett pass per dag räknas!

    pilla 2013-01-03 13:58:16 http://pernillabredolt.com
    Svara
  • Vi har åkt med Ving till två av deras Sunprime hotell, där är konceptet att det dels är barnfritt och att de har gruppträning i samarbete med Sats. Naturligtvis beror det på hur instruktörerna är och vilka förväntningar man själv har. Min sambo och jag var mycket nöjda. Vi är ganska olika, där han helst springer långt och länge och jag hellre går på pass. De har olika typer av pass från Sats utbud (bl. a yoga, vattengympa, core, step, någon cirkelfys) med svenska instruktörer och när instruktörerna hade ledig dag så fanns det yoga med en lokal instruktör. Två veckors charter med i snitt 2,5 timmes träning/dag är kanske inte en träningsresa för en del men bättre än vad jag får till hemma.

    Mina föräldrar har även de varit iväg en vecka på ett annat Sunprime och var mycket nöjda även de. Jag tror att det är samma träningskoncept på Sunwing hotellen, men där är även barn tillåtna på anläggningen.

    Charter är charter med dess fördelar (direktflyg) och nackdelar(ospännande) men om det viktiga är träningen så är det enkelt att förvandla en charterresa till en träningsresa. Kompletterande träning görs lätt i gymmet, i poolen eller på stranden.

    Skillnaden blev uppenbar i år när vi planerade vår egen resa på hotell utan gym och träningen blev betydligt sämre och mer stokastisk.

    Ferraribilar och lakritsnappar 2013-01-03 13:50:34 http://ferraribilarochlakritsnappar.blogspot.se/
    Svara
  • Älskar träningsresor. Och träningsläger! En fågel viskade dock i mitt öra att Halmstadlägret krockar med ett annat läger jag redan bokat mig på… Så typiskt!

    Anna (orka mera) 2013-01-03 13:48:12 http://blogg.piggelina.se
    Svara
  • Träningsresor är livet! När jag tittar tillbaka på foton från förra året (och det innan det, och det innan det…) så lyser jag av glädje på just de bilderna. Alltså, mer träningsresor i mitt liv!

    Sofie 2013-01-03 12:45:27 http://lanttolife.se
    Svara
  • Spring time travels resor är jätte bra också 😀 reste med dem i höstats och är mer än super nöjd 😀

    Sandra 2013-01-03 11:27:16 http://Halsoboost.blogg.se
    Svara
  • Skulle vara väldigt roligt att åka på träningsresa med dig. Skulle med all säkerhet resa hem lyckligare och mer inspirerad än på länge.

    Idamari 2013-01-03 11:17:19 http://ithornberg.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!