Svävande lyktor webshop

När jag kom hem igår kväll möttes jag av en tomtefabrik. Grabben hade staplat låda på låda med svävande lyktor som alla skulle skickas ut någonstans i Sverige. Vi har sålt svävande lyktor i rätt många år. En vinter skeppade vi hem många tusentals lyktor med båt från Kina och de tog slut hur snabbt som helst. Till i år har vi inte skeppat båtlaster (den där tiden som vi ofta tjatar om räcker inte till) men vi slår ändå in paket så det står härliga till. Våra svävande lyktor är nedbrytbara och helt utan ståltråd (som kan finnas på andra lyktor) – om du vill beställa så gör det senast idag via FyrverkeriDesign så skickas lyktorna senast i morgon torsdag. Sedan tar vi julledigt!

Vi säljer inga fyrverkeripjäser på pinne via FyrverkeriDesign och det tycker jag är ett viktigt statement. Jag tycker inte att privatpersoner ska hålla på med fyrverkerier. Jag tycker också att fyrverkerier ska skjutas mer sällan – och mer professionellt. Jag tycker att varje fyrverkeri ska ha polistillstånd (vilket många fuskar med). Med det sagt så är ett snyggt fyrverkeri riktigt häftigt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • En uppmaning till alla som tänkt skicka upp svävande lyktor att kontrollera noga så det inte är ståltråd eller plast i lyktorna ni skickar upp. Ståltråd skadar djur och natur!

    Svävande Lyktor 2017-05-09 14:35:00 https://www.rislyktor.com/svavande-lyktor
    Svara
  • BRA grejer! Heja Grabben! (Och dig!) 🙂
    Men skrot att jag inte såg det förrän nu. 🙁 För sent?

    Ingmarie 2012-12-19 23:23:53 http://blog.nemonisimors.com
    Svara
  • Jaghade också kartonger i mitt hem förrut, när vi nystartat butiken, http://www.babyjoy.se . Det är rätt skönt att ha en lagerlokal nu så man slipper se allt och bo mitt i sitt jobb 😉

    Erica 2012-12-19 15:13:23 http://www.stuganpafjallet.wordpress.com
    Svara
  • -yey! 10 st beställda, längtar till nyår! GOD JUL!!! Hoppas vi ses (allra senast till Tjejmarathon) nästa år!!!

    Nina L 2012-12-19 12:02:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!