En vinterdagsdröm

Temperaturen ligger fortfarande typ 20 grader under nollstrecket och vi har inte tagit ett enda stavtag. Däremot har vi jobbat och passat på att bylsa på oss underställ och skidkläder för att gå en sväng inom byn. Jag köpte på mig några julklappar till Årestugan inne på inredningsbutiken Nivå, trängdes bland lampor och fina saker på Norrmalms Ljus, kikade runt på Delikatessbutiken inne på Åre brandstation och bläddrade bland galgar och klädesplagg på Hansons.

När klockan blev strax efter 14 började solen sakta krypa nedåt bakom fjälltopparna och vi klev in i ett magiskt ljus när vi tog promenadvägen över isen på Åresjön hem. Kylan låg som en dimma över byn och skapade ett sådant där magiskt barskt ljus som det blir när trötta bleka solstrålar möter riktigt många minusgrader.

Och träningen då? Nja, det har inte hänt så mycket idag. Men vi har förhoppningsvis ett par Silvalampor som är på väg norröver i detta nu – tillsammans med våra sambos. Och i morgon blir det kanske några färre kallgrader. Med betoning på några. Då hoppas jag på lite löpning och kanske, kanske några burpees. Mina träningsjulkalenderluckor har öppnats lite blandat de senaste dygnen – och som sagt, idag inte alls.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!